30 Temmuz 2021 01:30 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:05

Honor V7 Pro Tabletini İşlemcisi Belli Oldu

Honor V7 Pro Tabletini İşlemcisi Belli Oldu

Huawei sonrası Android lisansına kavuşan ve ABD ambargosundan da kurutulan Honor, bilindiği üzere 12 Ağustos tarihinde Honor Magic ailesini tanıtacak. Gün içerisine çıkan yeni bir habere göre Honor yönetimi etkinlik dahilinde bir akıllı tablet modeli tanıtacak. Honor tarafından

Huawei sonrası Android lisansına kavuşan ve ABD ambargosundan da kurutulan Honor, bilindiği üzere 12 Ağustos tarihinde Honor Magic 3 ailesini tanıtacak. Gün içerisine çıkan yeni bir habere göre Honor yönetimi etkinlik dahilinde bir akıllı tablet modeli tanıtacak.

Honor tarafından resmi olarak paylaşılan görsele göre yeni tablet modeli pazarın lideri iPad modelleri gibi köşeli bir yapıya sahip ve burada arka kısmı deri ya da deri görünümü kazandırılmış bir materyal kullanıyor.

Gün içerisinde güvenilir bir teknoloji kaynağını yaptığı habere göre Honor V7 Pro tablet modeli işlemci tarafına geçtiğimiz günlerde duyurulan MediaTek imzalı Kompanio 1300T işlemcisinden gücünü alacak.

Akıllı tablet model ilk olarak yine MediaTek imzası taşıyan Dimensity 1300T işlemcisinden gücünü alacağı söylenmişti fakat bu yeni Kompanio 1300T modeli ile daha yüksek performans yakalayacağı söyleniyor.

Pazarı lideri olan iPad modelleri gibi köşeli bir yapıda gelecek olan Honor V7 Pro akıllı tablet modeli, arka tarafında ikili veya üçlü kamera modülü ile gelecek ve 5G desteğine de ev sahipliği yapacak.

Yukarıda da dediğimiz gibi Android lisansına kavuşan Honor, tanıtacağı tüm modellerde Android deneyimi sunacağı için satış başarısı konusunda önü oldukça açık olacak. Honor V7 Pro tablet modelinin uygun bir fiyat etiketi ile satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Akıllı tablet modelinin resmi tanıtım sonrasında ülkemiz raflarında da olacağı düşünülüyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış