28 Temmuz 2021 15:09 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:05

Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu hakim karşısına çıkacaklar

Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu hakim karşısına çıkacaklar

Beyoğlu Kadıköy‘de bir otelde olay çıkaran Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu hakkında istenen cezalar belli oldu. İkili daha önce bir otelin restoranında olay çıkartmışlar ve hem otel hem de gelen polislere zor anlar yaşatmışlardı. Görgü tanıklarının ifadelerinde; her şey

Beyoğlu Kadıköy‘de bir otelde olay çıkaran Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu hakkında istenen cezalar belli oldu. İkili daha önce bir otelin restoranında olay çıkartmışlar ve hem otel hem de gelen polislere zor anlar yaşatmışlardı.

Görgü tanıklarının ifadelerinde; her şey Furkan Çalıkoğlu’nun yüksek sesle telefon görüşmesi yapmasıyla başlamış. Karşıdaki kişiye küfredip bağırınca bu durumdan rahatsız olan diğer müşterilerin şikayeti üzerine otel görevlileri kendilerini dışarı çıkarmak istemiş. Görevlilere direnen ikili, bir çalışanı burnundan yaralamış ve otelin mutfağından aldığı bıçakla çalışan aşçıyı kovalamış. Aynı zamanda görevlilere öldürme tehdidinde bulunan ikili olay yerine gelen polislere de mukavemet göstermiş ve “haritadan kendinize yer beğenin” şeklinde karşılık da vermişler.

Ayşegül Çınar ve Furkan Çalıkoğlu için istenen cezalar belli oldu

Olay yerine gelen polisler Çalıkoğlu’nu elindeki 3 bıçakla görmüş ve sakinleştirmeye çalışmış. İddiaya göre, Çalıkoğlu polis memurunun belinden silahını alıp duvara ateş ettiği de söyleniyor.

İkili, pişman olduklarını belirtseler de iddianamede belirtilen suçlardan yargılanmaları söz konusu. Görev başındaki memura hakaret, direnme, mala zarar verme, silah kullanılarak tehdit suçlarından (İddianame kabul edilirse) hakim karşısına çıkacaklar. Ayşegül Çınar için 1 yıl 10 aydan 6 yıla kadar hapis, Furkan Çalıkoğlu için de 5 yıl 9 aydan 22 yıl 1 aya kadar hapis talebinde bulunuldu.

Furkan Çalıkoğlu mahkeme kararıyla şu an tutuklu vaziyette.

Etiketler

Beyoğlu  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış