28 Temmuz 2021 12:30 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:05

Samsung Odyssey Neo G9 Duyuruldu

Samsung Odyssey Neo G9 Duyuruldu

Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, oyunculara odaklandığı oldukça iddialı Samsung Odyssey Neo G9 monitör resmen tanıtıldı. Monitör modeli siyah ve yüksek parlaklık konusunda oldukça iddialı. Model HDR özelinde LCD ve QLEED panellere göre oldukça farklı sonuçlar doğurabiliyor. Samsung

Güney Kore merkezli teknoloji üreticisi Samsung, oyunculara odaklandığı oldukça iddialı Samsung Odyssey Neo G9 monitör resmen tanıtıldı.

Monitör modeli siyah ve yüksek parlaklık konusunda oldukça iddialı. Model HDR özelinde LCD ve QLEED panellere göre oldukça farklı sonuçlar doğurabiliyor.

Samsung Odyssey Neo G9 monitör modelinin teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse tm 49 inçlik bir boyutta gelen model, 5120 x 1440 piksellik sunuyor ve 2.000 nit gibi oldukça yüksek bir parlaklığa sahip.

Kavisli bir tasarım ve oldukça güzel bir madde kaplı monitör 32:9 en boy oranına sahip. Tahmin edilebileceği gibi model AMD’nin Free Sync Premium Pro ve Nvidia G-Sync özelliklerini destekliyor. HDMI 2.1 portunu sahip olan model 1 ms tepkime süresi ve 240 Hz ekran yenilme hızı ile gelen model birçok konuda oldukça iddialı bir model olarak kendini gösteriyor.

Samsung Odyssey Neo G9 Yüksek Bir Fiyat Etiketine Sahip

Monitör modeli arka tarafında göze şık gelen bir tasarım ve aydınlatma ile geliyor. Oldukça iddialı bu monitör modelini en beğenilmeyen özelliği ise maalesef fiyatı olarak gösteriliyor.

Samsung Odyssey Neo G9 açıklanan resmi satış fiyatı tam olarak 2.500 dolar olarak belirlenmiş durumda.

Oldukça iddialı ve keskin görüntü sunan bu monitör modelinin ülkemiz raflarında da yerini alacağı düşünülüyor. Modelin ülkemiz fiyatı ise direkt kur çarpımından en az 21 bin TL olarak gelmesi oldukça muhtemel.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış