28 Temmuz 2021 07:00 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:05

Yeni Nesil iPad Mini İçin Ekran Boyutu Kesinlik Kazandı

Yeni Nesil iPad Mini İçin Ekran Boyutu Kesinlik Kazandı

En son güvenilir bir teknoloji kaynağının yaptığı habere göre iPad Pro modellerinde kullanılan mini-LED teknoloji iPad mini modellerinde de kullanılacak haberleri teknoloji dünyasınca büyük ilgi toplamıştı. Yeni nesil iPad mini modelleri aktarılana göre mini-LED teknolojisi ile gelmeyeceği konuşuluyor. Küçük

En son güvenilir bir teknoloji kaynağının yaptığı habere göre iPad Pro modellerinde kullanılan mini-LED teknoloji iPad mini modellerinde de kullanılacak haberleri teknoloji dünyasınca büyük ilgi toplamıştı.

Yeni nesil iPad mini modelleri aktarılana göre mini-LED teknolojisi ile gelmeyeceği konuşuluyor.

Küçük boyutları ile birçok kullanıcı tarafından sevilen iPad Mini modelleri en son 8,5 inç ya da 9 inç bir boyuta sahip olacağı konuşuluyordu. Mini-LED teknolojinin kullanılmadığı bu yeni nesil iPad Mini modeli gün içerisinde yapılan bir habere göre ekran boyutu konusunda kesinlik kazandı.

Apple tarafı ile ilgili önemli sızıntılarda bulunan bir teknoloji kaynağı olan Ross Young’ın yaptığı habere göre iPad Mini 6 modeli 8,5 inçlik bir ekran ile gelecek. Yeni iPad Mini modelinin kesin olarak 8,5 inçlik LCD panel ile gelmesi bekleniyor.

iPad Mini 5 modeli 7,9 inçlik bir ekran ile geliyordu. Aktarılana göre Apple yönetimi Touch ID sensörlü ana ekran tuşunu kaldırarak bu ekran gövde oranını oldukça genişletecek.

Yukarıda da dediğimiz gibi küçük boyutları ve pazarının en iyi tablet modellerini üreten Apple imzası ile gelen iPad Mini, oldukça sevilen bir tablet modeli olarak gösteriliyor ve bu ana ekransız tasarıma geçmesi de oldukça beğenilecek gibi gözüküyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış