28 Temmuz 2021 01:30 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:05

Samsung Galaxy A52s Modeli Hakkında İlk Bilgiler Sızdırıldı

Samsung Galaxy A52s Modeli Hakkında İlk Bilgiler Sızdırıldı

Güney Kore merkezli ürün yelpazesi oldukça geniş olan Samsung, bilindiği üzere Galaxy A52 ve A52 5G modelini aynı etkinlikte kullanıcılara tanıtmıştı. Gün içerisinde paylaşılan yeni bir habere göre Samsung aileye A52s adında yeni bir model daha eklemek istiyor. Geekbench

Güney Kore merkezli ürün yelpazesi oldukça geniş olan Samsung, bilindiği üzere Galaxy A52 ve A52 5G modelini aynı etkinlikte kullanıcılara tanıtmıştı. Gün içerisinde paylaşılan yeni bir habere göre Samsung aileye A52s adında yeni bir model daha eklemek istiyor.

Geekbench kayıtları ile kendini gösteren Samsung Galaxy A52s akılı telefon modeli birçok özelliğini sızdırmış durumda. Akıllı telefon modeli kesin olarak Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 778G işlemcisinden gücünü alacak. Ailenin diğer üyelerinden “S” ile farklılık gösteren model, en üst olarak 8 GB RAM seçeneği ile geliyor.

Samsung Galaxy A52s “Lahaina” kod adı ile geliyor ve değişik bir şekilde Android 11 işletim sistemi ile kutusundan çıkacak gibi gözüküyor. A52s, Snapdragon 778G işlemcisi ile birlikte Wi-Fi 6E ve Bluetooth 5.2 desteğine de sahip olacak.

Akıllı telefon modelinin ülkemiz raflarında da satışa çıkma ihtimali oldukça yüksek. Samsung bilindiği gibi sızıntıları çıkan modelleri olukça kısa süreler içerisinde tanıtıyor. Samsung Galaxy A52s akıllı telefon modelinin fiyat etiket ve çıkış tarihi henüz bilinmiyor fakat çok yakın bir süre içerisinde uygun bir fiyat etiketi ile satıla sunulacağına kesin gözle bakılıyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış