27 Temmuz 2021 01:30 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:05

Xiaomi Mi Mix 4’ün Tasarımı Sızdırıldı

Xiaomi Mi Mix 4’ün Tasarımı Sızdırıldı

Çin merkezli teknoloji üreticisi olan Xiaomi, bilindiği üzere Ağustos ayı içerisinde yeni Mi Mix modelini tanıtabilir. İşte bu modelle ilgili Ice Universe kaynağı tarafından cam koruma kılıfı ve ön tasarımı sızdırılmış durumda. Xiaomi’nin oldukça iddialı parçalara sahip Mi Mix

Çin merkezli teknoloji üreticisi olan Xiaomi, bilindiği üzere Ağustos ayı içerisinde yeni Mi Mix modelini tanıtabilir. İşte bu modelle ilgili Ice Universe kaynağı tarafından cam koruma kılıfı ve ön tasarımı sızdırılmış durumda.

Xiaomi’nin oldukça iddialı parçalara sahip Mi Mix 4 modeli, köşeli fakat oldukça ince bir çerçeveye sahip ön tasarım ile geliyor. Model hakkında daha önce de paylaşılan haberlere göre kavisli bir ekran yapısına sahip olan model, ekran altı kamera teknolojisini kullanarak sektörün ilk modeli olmayı amaçlıyor.

Akıllı telefon modeli hakkında daha önce paylaşılan haberler göre 5.000 mAh batarya ile gelen Mi Mix 4, 120 Watt kablolu hızlı şarj destekleyecek. Aktarılana göre model kablosuz olarak 70 Watt ya da 80 Watt değerlerin ev sahipliği yapacak.

İşlemci tarafında Qualcomm imzalı Snapdragon 888 Plus işlemcisinden gücünü alan Mi Mix 4, aktarılana göre 6,67 inçlik FHD+ kavisli 120 Hz ekran yenileme hızı sunan OLED panel ile gelecek.

Akıllı telefon modeli arka tarafında 50 MP çözünürlüğe sahip Samsung imzası taşıyan GN1S sensör kullanacak. Xiaomi Mi Mix 4, es üst seçenek olarak 18 GB LPDDR5 RAM ve 512 GB UFS 3.1 hafızaya sahip olacak.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış