26 Temmuz 2021 18:48 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:06

Samsung Galaxy Z Fold 3, S Pen Kalemli Kılıf Böyle Olacak

Samsung Galaxy Z Fold 3, S Pen Kalemli Kılıf Böyle Olacak

Bilindiği üzere Samsung Galaxy Unpacked etkinliği 11 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. Etkinlik içerisinde kesin olarak Galaxy Fold 3, Galaxy Flip 3, Galaxy Buds 2, Galaxy Watch ve Galaxy Watch Classic modelleri tanıtılacak. Etkinliğin belki de en

Bilindiği üzere Samsung Galaxy Unpacked etkinliği 11 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek. Etkinlik içerisinde kesin olarak Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Buds 2, Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic modelleri tanıtılacak.

Etkinliğin belki de en konuşulacak olan modellerinden Samsung Galaxy Z Fold 3 katlanabilir telefon modeli, bilindiği üzere Note ailesinden tanıdığımız S Pen desteği ile gelecek. Daha önce sızdırılan haberlere göre Galaxy Fold 3 bu desteği harici olarak destekleyecek.

Samsung’un Galaxy Note ailelerinden farklı olarak staylus kalemi harici olarak destekleyen model “Note Pack” adı ile özel bir kılıfla bu kalemi taşıyacak.

Bu Note Pack kılıf modellerinden bir tanesi 91Mobiles kaynağı tarafından sızdırılmış durumda. Görsellerden anlaşılana göre S Pen kalem telefonun arkasına konumlandırılmış durumda. S Pen sevenlerin en çok tercih edeceği bu kılıfa k olarak farklı seçeneklerin de sunulacağı düşünülüyor.

Sızıntılara göre Samsung’un Galaxy Z Fold 3 model için özel bir S Pen kalemin geleceği konuşuluyor.

Samsung Galaxy Z Fold 3 Modelinin Fiyat Etiketi Nasıl Olacak?

Güvenilir bir teknoloji kaynağının haberine göre Samsung Galaxy Z Fold 3 modelinin 256 GB hafızalı sürümü 2.024 euro, 512 GB sürümü ise 2.150 euro fiyat etiketleri ile satışa sunulacak.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış