26 Temmuz 2021 12:27 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:06

TRT1 Dünya Hali dizisi konusu ve başrol oyuncuları

TRT1 Dünya Hali dizisi konusu ve başrol oyuncuları

TRT1’de yeni başlayacak Dünya Hali dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Kendi  halinde şehirde yaşayan bir delikanlının hayat hikayesini ve ilişkilerini konu alan yeni dizi yine çok tutulacağa benziyor. Dünya Hali dizisi konusu nedir? Başrolünde Sinan karakterini canlandıran

TRT1’de yeni başlayacak Dünya Hali dizisi konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Kendi  halinde şehirde yaşayan bir delikanlının hayat hikayesini ve ilişkilerini konu alan yeni dizi yine çok tutulacağa benziyor.

Dünya Hali dizisi konusu nedir?

Başrolünde Sinan karakterini canlandıran Caner Şahin yer alan dizi, Sinan’ın yaşantısını ve etkilerini ele alıyor. Sinan, kendi halinde ve dürüst bir delikanlıdır. Anket işi yaparken tanıştığı bir bayana aşık olur ve hayatın ve olayların onu sürüklediği yere doğru akar gider. Yeni tanıştığı Pelin Akay, Sinan’ın hayatında neler değiştirecek hep beraber göreceğiz. Doğruculuğu ve dürüstlüğü ile tanınan Sinan, aşık olduktan sonra başına gelen olayları bazen üzülerek bazen de gülerek izleyeceksiniz.

Dünya Hali başrol oyuncusu kimdir?

Başrollerinde Caner Şahin (Sinan karakteri), Pelin Albay, Tolga Tekin paylaşıyor.

Dünya Hali yeni dizisi 1. ilk bölüm ön izleme fragmanı

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış