25 Temmuz 2021 17:41 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:06

Huawei P50 Pro Plus Oldukça İddialı Gözüküyor

Huawei P50 Pro Plus Oldukça İddialı Gözüküyor

Uzun zamandır tanıtılması beklenen önemli serilerden Huawei P50 serisi bilindiği üzere 29 Temmuz tarihinde resmi olarak tanıtılacak. Ailenin kamera konusunda sunacağı özelliklerin oldukça iddialı olması teknoloji dünyasınca sıkça konuşuluyor. Aktarılana göre Leica ortaklığı ile üretilen son modeller olacağı söylenen

Uzun zamandır tanıtılması beklenen önemli serilerden Huawei P50 serisi bilindiği üzere 29 Temmuz tarihinde resmi olarak tanıtılacak. Ailenin kamera konusunda sunacağı özelliklerin oldukça iddialı olması teknoloji dünyasınca sıkça konuşuluyor.

Aktarılana göre Leica ortaklığı ile üretilen son modeller olacağı söylenen Huawei P50 ailesini en güçlü üyesi bilindiği üzere Huawei P50 Pro Plus modeli olacak.

Güvenilir bir teknoloji kaynağının yaptığı habere göre bu model periskop kamerasında 10x veya 20x’e kadar optik zoom özelliği sunacak. Daha önceden de sızdırılan sıvı lens teknolojini kullanan Huawei P50 ailesi odaklama konusunda oldukça keskin sonuçlar üretebilecek ve 200X dijital zoom’a da imkan sağlayacak gibi gözüküyor.

Huawei P50 Pro Plus modelinin bu yakınlaştırma özelliğinin kesintisiz sunacak olması da apayrı bir özellik olarak gösteriliyor. Samsung modellerinden gördüğümüz kamera geçişlerinde duraksama hissi olmayacağı belirtiliyor. Yani 10X ya da 20X zoom sırasında hiçbir duraksama ya da lens değişikliği yapılmayacak.

Buna ek olarak 200x dijital zoom sırasında da hiçbir lens değişikliği ya da kesintinin olmayacağı belirtiliyor. Bu iddianın gerçek olması durumunda Huawei P50 Pro Plus modeli oldukça güzel videolar çekebilecek gibi gözüküyor. Huawei ile Leica ortaklığının son meyvesi olacak olan bu model sonrası gelen satış başarıları belki ortaklığı devam ettirebilir.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış