25 Temmuz 2021 23:41 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:06

Yeni Nesil MacBook Air Tarihi Hakkında İlk İddia Paylaşıldı

Yeni Nesil MacBook Air Tarihi Hakkında İlk İddia Paylaşıldı

Apple haberleri ve iddiaları ile bilinen ünlü isimlerden Ming-Chi-Kuo yeni nesil MacBook Air modelleri hakkında bir iddiada bulundu. Kuo’nun düşüncelerine göre mini-LED ekran teknolojisi ile gelecek olan yeni nesil MacBook Air modelleri 2022 yılının ortalarına doğru tanıtılacak. Yıl içerisinde

Apple haberleri ve iddiaları ile bilinen ünlü isimlerden Ming-Chi-Kuo yeni nesil MacBook Air modelleri hakkında bir iddiada bulundu.

Kuo’nun düşüncelerine göre mini-LED ekran teknolojisi ile gelecek olan yeni nesil MacBook Air modelleri 2022 yılının ortalarına doğru tanıtılacak. Yıl içerisinde tanıtılacak olan yeni MacBook Pro ailesinde de kullanılacak olan bu mini-LED teknolojisi daha sonra Air tarafına da gelecek. Bilindiği üzere Apple yönetimi hafifliği ve inceliği ile çok satan bu MacBook Air ailesine Retina ekran teknolojini uzun zaman sonra getirmişti. Hatırlatmak adına ilk olarak 12.9 inç iPad Pro modellerinde kullanılan bu yeni nesil mini-LED teknoloji oldukça keskin görüntülere ev sahipli yapabiliyor.

Apple Yeni MacBook Air Modelleriyle Pro Farkı Oldukça Azaltıyor

Teknoloji ile birlikte eski ekranlara kıyasla daha ince bir tasarım sunulurken modelin ağırlığı da oldukça hafifleyecek gibi gözüküyor. Yukarıda da dediğimiz gibi Apple, MacBook Air tarafını da oldukça güçlendirecek gibi gözüküyor. Özellikle bu mini-LED ekran dışında yeni nesil M1 Apple Silikon işlemci modelleriyle birlikte yeni Air modellerinin Pro modellerinden pek bir farkı kalmayacak.

Apple bunları yaparken iki model arasındaki etiket farklarını da yakınlaştırıyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış