25 Temmuz 2021 20:41 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:06

POCO X3 GT Hızlı Şarj Değeri Belli Oldu

POCO X3 GT Hızlı Şarj Değeri Belli Oldu

Xiaomi’nin bir diğer alt markası olan Redmi’nin Redmi K40 Gaming Edition oyun telefonu modeli, Hindistan içi POCO F3 GT adı ile tanıtıldı. Akıllı telefon modelinin teknik açıdan K40 modeline kıyasla pek bir farkı bulunmuyor. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi POCO

Xiaomi’nin bir diğer alt markası olan Redmi’nin Redmi K40 Gaming Edition oyun telefonu modeli, Hindistan içi POCO F3 GT adı ile tanıtıldı. Akıllı telefon modelinin teknik açıdan K40 modeline kıyasla pek bir farkı bulunmuyor.

Yukarıda da bahsettiğimiz gibi POCO tarafı bu modele ek olarak X3 GT adında bir model daha tanıtacak. Resmi açıklamaya göre 28 Temmuz tarihinde Malezya merkezine POCO X3 GT akıllı telefon modeli tanıtılacak. Aktarılana göre bu model ise Redmi Note 10 Pro modellerinin temellerini kullanacak.

Gün içerisinde 91Mobiles kaynağı tarafından ortaya çıkan akıllı telefon modelinin tasarımı sonrasın firma tarafından da resmi görsel paylaşıldı.

Firmanın model hakkında yaptığı açıklamaya göre POCO X3 GT modeli kesin olarak 67 Watt hızlı şarj desteği ile gelecek ve segmente bakıldığı zaman bu hızlı şarj değeri oldukça iddialı olarak gösteriliyor.

Daha önceki sızıntılar doğrultusunda akıllı telefon modelinin teknik özelliklerinden bahsetmek gerekirse model, 6,6 inçlik 120 Hz ekran yenileme hızı sunan FHD+ LCD panel ile geliyor ve arka tarafında 64 MP çözünürlük sunan ana kameraya sahip. 5.000 mAh bataryaya sahip olan model işlemci tarafında ise MediaTek imzalı Dimensity 1110 işlemcisinden gücünü alıyor.

POCO X3 GT Ülkemiz Raflarına da Sunulabilir

Akıllı telefon modeli selfie kamerasını ekran altı teknoloji ile getiriyor ve parmak izi sensörü ise yan tarafında bulunuyor. Üç renkten oluştuğu gözlemlenen modelin farklı renk seçenekleri de olduğu tahmin ediliyor. Modelin fiyatı henüz bilinmiyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış