24 Temmuz 2021 22:40 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:06

Samsung Galaxy Z Flip 3 Hızlı Şarj Konusunda Üzecek

Samsung Galaxy Z Flip 3 Hızlı Şarj Konusunda Üzecek

Bilindiği üzere Samsung Galaxy Unpacked etkinliği 11 Ağustos tarihinde yapılacak. Etkinlik dahilinde tanıtılacak tüm modeller ve bunların nerdeyse tüm özellikleri biliniyor. Sızıntılara göre Samsung yönetimi etkinlik içerisine Galaxy Fold 3, Galaxy Flip 3, Galaxy Buds 2, Galaxy

Bilindiği üzere Samsung Galaxy Unpacked etkinliği 11 Ağustos tarihinde yapılacak. Etkinlik dahilinde tanıtılacak tüm modeller ve bunların nerdeyse tüm özellikleri biliniyor.

Sızıntılara göre Samsung yönetimi etkinlik içerisine Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Buds 2, Galaxy Watch 4, Galaxy Watch 4 Classic modeller kesin olarak tanıtılacak.

Etkinliğin en parlayan isimlerinden birisi olacak Samsung Galaxy Z Flip 3, aktarılan bilgilere göre sadece 3.300 mAh batarya ile gelecek ve bu pil 15W hızlı şarj desteği sunacak.

İnce bir tasarım ile gelen ve katlanabilir yapısı ile küçük bir pil taşıyan Galaxy Z Fold 3, 15 Watt hızlı şarjı ile kullanıcıların üzecek gibi gözüküyor. Oldukça yüksek bir fiyat etiketi ile gelecek olan Samsung Galaxy Z Fold 3 bu pili ve hızlı şarj konusuyla teknoloji dünyasının eleştirilerine maruz kalıyor.

Samsung Yönetimi Hızlı Şarj Desteklerini 2022 Yılında Artırmayı Planlıyor

Bilindiği üzere Apple, iPhone 13 serisi ile hızlı şarjları 25W seviyelerine çıkarmayı planlıyor. Samsung’un bu konu hakkında böyle bir karar alması oldukça eleştiriliyor.

Samsung yönetimi 2021 yılı içerisine tanıttığı neredeyse çoğu modelinde hızlı şarj konusunda sevindirmedi. Şirket 2022 yılı itibari ile tanıtacağı Galaxy S22 serisi ile hızlı şarj seviyesin 65 Watt’lara çıkarabilir.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış