23 Temmuz 2021 19:20 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:06

Honor V7 Pro Tableti Hakkında İlk Detaylar

Honor V7 Pro Tableti Hakkında İlk Detaylar

Huawei sonrası Android lisansına kavuşan ve ABD ambargosundan da kurutulan Honor, bilindiği üzere 12 Ağustos tarihinde Honor Magic ailesini tanıtacak. Gün içerisine çıkan yeni bir habere göre Honor yönetimi etkinlik dahilinde bir akıllı tablet modeli tanıtacak. Honor tarafından

Huawei sonrası Android lisansına kavuşan ve ABD ambargosundan da kurutulan Honor, bilindiği üzere 12 Ağustos tarihinde Honor Magic 3 ailesini tanıtacak. Gün içerisine çıkan yeni bir habere göre Honor yönetimi etkinlik dahilinde bir akıllı tablet modeli tanıtacak.

Honor tarafından resmi olarak paylaşılan görsele göre yeni tablet modeli pazarın lideri iPad modelleri gibi köşeli bir yapıya sahip ve burada arka kısmı deri ya da deri görünümü kazandırılmış bir materyal kullanıyor.

Honor V7 Pro Tabletinde Henüz Resmi Tanıtımı Yapılmayan Bir İşlemci Kullanılacak

Tablet modeli ile ilgili en önemli özelliklerden birisi de henüz resmi tanıtımı yapılmayan Dimensity 1300T işlemcisini kullanıyor olması. MediaTek imzası taşıyan bu yeni işlemciyi ilk kez kullanacak olan Honor V7 Pro modeli, performans konusunda oldukça merak ediliyor ve teknoloji dünyasında nasıl bir başarı yakalayacağı merak ediliyor.

Yukarıda da dediğimiz gibi Android lisansına kavuşan Honor, tanıtacağı tüm modellerde Android deneyimi sunacağı için satış başarısı konusunda önü oldukça açık olacak. Honor V7 Pro tablet modelinin uygun bir fiyat etiketi ile satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Akıllı tablet modelinin resmi tanıtım sonrasında ülkemiz raflarında da olacağı düşünülüyor.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış