23 Temmuz 2021 19:21 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:06

Google Wear OS 3 İle Yeni Bir Dönme Geçiliyor

Google Wear OS 3 İle Yeni Bir Dönme Geçiliyor

Google, yeni akıllı saat işletim sistemi Samsung ortaklığı ile geliştirilecek. Aktarılana göre işletim sisteminin ismi Goolgee Wear OS olacak.  İki ortak Samsung tarafının Tizen sistemi ile Google’ın işletim sistemini bir araya getirecek. İki sisteminde çarpıcı özellikleri bir araya

Google, yeni akıllı saat işletim sistemi Samsung ortaklığı ile geliştirilecek. Aktarılana göre işletim sisteminin ismi Goolgee Wear OS 3 olacak.  İki ortak Samsung tarafının Tizen sistemi ile Google’ın işletim sistemini bir araya getirecek. İki sisteminde çarpıcı özellikleri bir araya gelerek yepyeni benzersiz bir sistemi oluşturacak.

Aktarılana göre birleşik platform olarak da adlandırılan bu sistem maalesef hemen kullanıma sunulmayacak. Resmi açıklamalara göre Google Wear OS 3 kullanımı 2022 yılının sonuna doğru olacak.

Yine resmi olarak açıklanana göre bu yeni Wear OS 3 sistemi şimdilik şu akıllı saat modellerine destek verecek:

  • TicWatch Pro 3 GPS ve LTE
  • TicWatch E3
  • Gelecek tüm TicWatch akıllı saatler
  • Fossil gruptan çıkacak tüm diğer saatler

Samsung tarafından hiçbir model bu işletim sistemine geçmeyeceği belirtiliyor. Samsung bilindiği gibi 11 Ağustos tarihine tanıtacağı Galaxy Watch 4 ve Galaxy Watch 4 Classic modelleri ile ilgili bu sistemi kullanacağı yönünde bir iddia da konuşuluyor.

Google Wear OS 3 Sistemi Dışında Samsung ONE UI Watch Sistemi de Beğeniliyor

Samsung Electronics Başkan Yardımcısı olan Patrick Chomet, “Giyilebilir cihazların taşıdığı potansiyelin tamamının ortaya çıkarılabilmesi için mobil inovasyonlar geliştiriyor ve açık ekosistemimizde bizlerle birlikte büyüyen güvenilir endüstri liderleriyle ortaklıklarımızdan faydalanıyoruz. 

Bu çalışmalar sayesinde tüketicilerimize sunduğumuz akıllı saat deneyimini ve Galaxy ekosisteminin imkânlarını zenginleştirmeye devam edeceğiz.”  ifadelerini kullanmıştı.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış