23 Temmuz 2021 15:51 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:07

Genshin Impact, Horizon Zero Dawn’ın Sevilen Aloy Karakterini Alıyor

Genshin Impact, Horizon Zero Dawn’ın Sevilen Aloy Karakterini Alıyor

miHoYo, yeni yarattığı Genshin Impact oyunu için Horizon Zero Dawn oyununun beğenilen karakterlerinden Aloy karakterinin geleceğini duyurdu. Aloy karakteri yeniden dizayn edilirken anime stili tarzında yenilenecek olan bu karakter bazı tartışmaları da beraberinde getirecek gibi görünüyor. Yeni karakterin kendisine

miHoYo, yeni yarattığı Genshin Impact oyunu için Horizon Zero Dawn oyununun beğenilen karakterlerinden Aloy karakterinin geleceğini duyurdu. Aloy karakteri yeniden dizayn edilirken anime stili tarzında yenilenecek olan bu karakter bazı tartışmaları da beraberinde getirecek gibi görünüyor.

Yeni karakterin kendisine has oku da oyuna eklenecek. Aloy karakteri ile ilgili yapılan açıklamada “Nora kabilesinden çevik bir avcı elindeki yayı ile masum halkı korumak için gelen Aloy’a merhaba deyin” sözlerine yer verildi.

Genshin Impact’e gelecek olan Aloy karakteri normalde Sony tarafından yayınlanan bir oyunda olmasına rağmen PS5 platformuna özel olarak gelmeyecek ve tüm platformlarda satışa çıkacak gibi görünüyor.

Aloy Karakteri Genshin Impact Oyununa Geliyor

Aloy karakteri Genshin Impact oyununun 2.2 güncellemesi ile 13 Ekim 2021 tarihinde gelecek. Oyunun 2.3 güncellemesi ile beraber Aloy karakterinin 24 Kasım 2021 tarihinde tüm platformlara giriş yapacağı bildirildi.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış