8 Ağustos 2018 19:45 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:52

Çanakkale Şehitlik Turu

Çanakkale Şehitlik Turu

Torunlar – Atalarını kolaylıkla ziyaret etsinler diye hizmete başladığımız ve uzun süredir yılın her günü düzenlediğimiz Şehitlik turlarına ara vermeden devam ediyoruz. Çanakkale’nin yerli ve Çanakkale savaş alanları bölgesinin uzmanı rehberlerimiz eşliğinde Şehitlik ziyaretlerine devam ediyoruz. Çanakkale merkez ve

Torunlar – Atalarını kolaylıkla ziyaret etsinler diye hizmete başladığımız ve uzun süredir yılın her günü düzenlediğimiz Şehitlik turlarına ara vermeden devam ediyoruz. Çanakkale’nin yerli ve Çanakkale savaş alanları bölgesinin uzmanı rehberlerimiz eşliğinde Şehitlik ziyaretlerine devam ediyoruz.

Çanakkale merkez ve Eceabat’ta bulunan feribot iskelesinden sabah 09:30 hareket ile 17:00’a kadar Şehitlik ve savaş alanları bölgesinin tamamını ziyaret ediyoruz. Misafirlerimiz için özel hazırlanmış Çanakkale Şehitlik Turu gezi programımıza Bigalı Köyü Atatürk evi ziyaret ile başlıyoruz ve sırayla Anzak koyu, 57.Alay şehitliği, Conkbayırı şehitliği, Alçıtepe köyü, Şehitler Abidesi, Seyit Onbaşı Anıtı ve şehitliği, namazgah tabyası, müzeler, siperler ve savaş alanlarının tamamını ziyaret ediyoruz.

Çanakkale şehitlikleri bölgesi Türk milleti için en önemli ziyaret noktalarından birisi olup belkide çok fazla fırsat bulup ziyaret edilmeyen bir noktadır. Fırsat bulduğunuz zamanda uzman ve bölgeye hakim gezi rehberi-seyahat acentası ile ziyaret etmek çok önemlidir. Firmamız Granikos Travel, Çanakkale’nin yerel ve bölgeye hakim seyahat acentasıdır. Çanakkale şehitlik turu için bizi tercih edebilirsiniz. Ayrıca yapacağınız ziyaretlerde konaklama, araç kiralama ve rehberlik hizmeti gibi ihtiyaçlarınız için de bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Granikos Travel

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış