20 Temmuz 2021 15:08 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:07

XCOM Legends mobil erken erişime çıktı

XCOM Legends mobil erken erişime çıktı

Daha önce duyurulmamış olan XCOM mobil oyunu 2K tarafından oyun dünyasına sunuldu. Bazı ülkeler için erken erişime sunulan XCOM Legends Mobile oyunu ağırlıklı olarak uzaylıların istilasından dünyayı kurtarma görevini sizlere sunan bir RPG oyunu olarak karşımıza çıktı. Mobil sıra

Daha önce duyurulmamış olan XCOM mobil oyunu 2K tarafından oyun dünyasına sunuldu. Bazı ülkeler için erken erişime sunulan XCOM Legends Mobile oyunu ağırlıklı olarak uzaylıların istilasından dünyayı kurtarma görevini sizlere sunan bir RPG oyunu olarak karşımıza çıktı.

Mobil sıra tabanlı oyunlar arasında yer alan XCOM Legends oyununda dünyayı kurtarmak sizin elinizde. Gezegen üzerindeki en son direnişçilerden olan XCOM platformunun önce kontrolünü elinize alacak, sonrasında ise dünyayı istila eden uzaylıların elinden kurtarmak için hücuma geçeceksiniz.

XCOM Legends Erken Erişim Aldı

Öncelikle uzaylı istilasının arkasındaki sırları öğrenmek için Campaign modunda ilerleyip düşmanlarınızla bir bir savaşmalısınız. Kendi ekibinizi oluşturup savaş taktiklerinizi onlara öğretecek ve savaşları hep birlikte kazanacaksınız.

Savaş yeteneği kazandıkça farklı beceri ve yeteneklerle insanlar ve uzaylı müttefiklerinizle seviye atlayıp kendinizi daha da geliştirin.

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış