26 Haziran 2021 01:11 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:07

Android Telefonlarda Çağrı Yönlendirme Açma veya Kapatma

Android Telefonlarda Çağrı Yönlendirme Açma veya Kapatma

Android telefonlarınız üzerinden çağrı yönlendirme yapma veya çağrı yönlendirme kapatma işlemleri nasıl yapılır konusuna içeriğimiz de değineceğiz; Tüm Android telefonlarda bulunan çağrı yönlendirme özelliği bazen kullanmak için etkinleştirmeniz gerekir. Bazen de farkında olmadan açtığınız yada

Android telefonlarınız üzerinden çağrı yönlendirme yapma veya çağrı yönlendirme kapatma işlemleri nasıl yapılır konusuna içeriğimiz de değineceğiz;

Tüm Android telefonlarda bulunan çağrı yönlendirme özelliği bazen kullanmak için etkinleştirmeniz gerekir. Bazen de farkında olmadan açtığınız yada artık kullanmak istemediğiniz bu özelliği kapatmakta isterseniz yapmanız gerekenler çok kolay.

Çağrı yönlendirme özelliği telefonunuza gelen arama çağrılarını sizin telefonunuz üzerinden başka bir telefon hattına yönlendirmeyi sağlar. Kişisel cep telefonunuza, iş telefonunuzu bağlamak isteyebilirsiniz yada bu bağlantıyı kesmek isteyebilirsiniz.

Android Cihazlarda Çağrı Yönlendirme Açma veya Kapatma

Android telefonlarda çağrı yönlendirme özelliğini açmak veya kapatmak için yapmanız gerekenler oldukça kolaydır. İstediğiniz zaman bu özelliği aktif edebilir yada kapatabilirsiniz. Bu işlemi yapmak için şu adımları izlemeniz gerekir.

  • Telefon uygulamanızı açın
  • Üç noktaya tıklayın ve ayarlar menüsüne ulaşın
  • Ek hizmetler bölümüne tıklayın yada bir diğer adıyla çağrı hesapları
  • Çağrı yönlendirmeye tıklayın
  • Açmak veya kapatmak için tıklayın
  • Açmak isterseniz yönlendirme istediğiniz hattın numarasını yazın

Birden fazla hat ve telefon kullanıcıları için oldukça faydalı olacak bu özelliği istediğiniz zaman açıp kapatabilirsiniz. Birkaç kolay adım ile bu özelliği açıp kapatabilirsiniz.

Tags: akıllı telefonandroidandroid arama yönlendirmearama yönlendirme

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış