23 Haziran 2021 19:42 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:07

Clubhouse Nedir? Clubhouse Üye Olma

Clubhouse Nedir? Clubhouse Üye Olma

Pandemi dönemiyle birlikte olduça popüler olan en yeni sosyal platformlardan biri Clubhouse, kullanıcıların odalar oluşturarak sohbet etmesini ve sosyalleşmesine olanak sağlıyor. Clubhouse, kullanıcılarına güvenli bir ortam oluşturmak ve fake hesapların önüne geçebilmek için davetiye yoluyla hizmet veriyor yani

Pandemi dönemiyle birlikte olduça popüler olan en yeni sosyal platformlardan biri Clubhouse, kullanıcıların odalar oluşturarak sohbet etmesini ve sosyalleşmesine olanak sağlıyor. Clubhouse, kullanıcılarına güvenli bir ortam oluşturmak ve fake hesapların önüne geçebilmek için davetiye yoluyla hizmet veriyor yani siz uygulamayı indirip kayıt olduktan sonra uygulamadan onay almak ya beklemelisiniz yada uygulamayı kullanan bir kişiden davetiye almak zorundasınız.

Clubhouse Üye Olma

Clubhouse davetiye yoluyla hizmet vermektedir ve davetsiz kullanıcılar uygulamaya kayıt olsa bile giriş yapamaz. Clubhouse baştan beri önem verdiği davetiye yöntemiyle kullanıcılar arasında daha saygılı ve daha güvenli bir ortam oluşturmak amacıyla davet yöntemini kullanıyor. Uygulamayı kullanabilmek için önceden kayıt olan ve davetiye verebilecek kullanıcılardan davetiye kodu alarak uygulamaya giriş yapabilirsiniz. Böyle bir imkanınız yoksa uygulamaya kayıt olduktan sonra uygulama tarafından kabul edilmek için beklemelesiniz.

Clubhouse Nasıl Kullanılır?

Clubhouse ilk olarak İPhone kullanıcılarına hizmet vermek için İOS platformundan çıkış yaptı. Uygulamanın gün geçtikçe ünlenmesiyle birlikte uygulama Android platforma da çıkış yaptı ve Play Store üzerinden indirilebilir durumda. Uygulama indirebilirsiniz ancak davet olmadan giriş yapamazsınız bunun için davetiye ile üye olmanız gerekmektedir.

Kullanıcıların herkese açık odalarda saygılı ve düzeyli konuşmalarını sağlamak isteyen platform bunun için davet sistemini kullanıyor. Clubhouse üzerinde oluşturulan sohbet odalarına ister konuşması isterseniz de dinleyici olarak katılabilirsiniz.

Tags: ClubhouseClubhouse NedirClubhouse Üye Olma

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış