20 Haziran 2021 23:25 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:06

TRT1 Barbaroslar Dizi Ne Zaman Yayınlanacak İlk Bölüm Fragmanı Ön izleme

TRT1 Barbaroslar Dizi Ne Zaman Yayınlanacak İlk Bölüm Fragmanı Ön izleme

Barbaroslar, ES Film imzalı, yönetmenliğini Taylan Biraderler’in üstlendiği, senaryosu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz tarafından kaleme alınan, yayınlanmasına Eylül ayında başlanacak tarih ve kurgu türündeki Türk dönem dizisidir. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna

Barbaroslar, ES Film imzalı, yönetmenliğini Taylan Biraderler’in üstlendiği, senaryosu Cüneyt Aysan, Ozan Aksungur ve Oğuz Ayaz tarafından kaleme alınan, yayınlanmasına Eylül ayında başlanacak tarih ve kurgu türündeki Türk dönem dizisidir. Başrollerinde Engin Altan Düzyatan ve Ulaş Tuna Astepe yer almaktadır. Dizide, Osmanlı İmparatorluğu’nun ilk kaptan paşası ve kaptan-ı deryası olarak bilinen Barbaros Hayreddin Paşa’nın hayatı anlatılmaktadır.

Dizi aslında daha önce yayımlanmak için hazırlıklar başlamıştı ancak pandemi nedeniyle süreç uzadı ama verilen emeklerin sonucu olarak en sonunda seyircisi ile buluşmak için gün saymaktadır. TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan dizi çok kısa sürede prime time olarak siz değerli izleyicileri ile buluşacaktır.

Barbaros Dizisi ne zaman başlayacak derseniz Eylül Ayı itibarı ile başlaması beklenmektedir.

Osmanlı Devleti’nin unutulmaz imparatorluğuna imza atmayı sağlayan Barbaros Hayrettin Paşa’nın hayatını anlatacak. Kaptan-ı Derya lakabıyla bilinen Hayrettin Paşa, Akdeniz’de Osmanlı üstünlüğünü sağladı. Tüm kıyıları egemenlik altına almayı başaran Barbaros Hayretin Paşa’nın en büyük destekçisi kardeşi Oruç Reis oldu.

Oruç Reis rolünde; Engin Altan DÜZYATAN

Barbaros Hayrettin Paşa rolünde; Ulaş Tuna ASTEPE‘nin oynayacağı dizide Yetkin DİKİNCİLER, Caner TOPÇU ve Bahadır YENİŞEHİRLİOĞLU oynayacaktır.

TRT1 Tarafından yayınlanan ilk bölüm fragmanı Ön İzleme

TRT1 dizisi Barbaros Hayrettin Paşa Oruç Reis dizisi ne zaman yayınlanacak ilk bölümün fragmanı ve tanıtım filmi.

Tags: Barbaros Dizisi

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış