5 Kasım 2020 17:41 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:58

Saçları Doğal Zannedilen 5 Ünlü

Saçları Doğal Zannedilen 5 Ünlü

Sık ve doğal görünen saçları ile tanıdığınız onlarca ünlünün aslında saç ekimi yaptırdığını biliyor muydunuz? Saç ekimi yaptırmak sanılanın aksine oldukça kolay bir işlemdir. Tek bir işlemde saç ekimi yaptırmanın mümkün olduğu doğrudur. Zaman içerisinde net ve tam

Sık ve doğal görünen saçları ile tanıdığınız onlarca ünlünün aslında saç ekimi yaptırdığını biliyor muydunuz? Saç ekimi yaptırmak sanılanın aksine oldukça kolay bir işlemdir. Tek bir işlemde saç ekimi yaptırmanın mümkün olduğu doğrudur. Zaman içerisinde net ve tam bir sonuç aldıktan sonra saç ekiminin görünüş içerisinde ne kadar etkili olduğunu anlamak için ünlülerin zaman içerisindeki değişimlerini inceleyebilirsiniz.

Daha önce adını duyduğunuz, hatta sürekli takip ettiğiniz onlarca ünlü saç ekimi ile çok daha iyi bir görünüşe sahip olmanın ayrıcalıklarını yaşıyor. Bu ünlülerden bazıları Murat Boz, Oğuzhan Koç, Mustafa Ceceli, Rıza Kocaoğlu, Yalın ve Acun Ilıcalı olarak biliniyor. Üstelik sadece bu isimler değil daha başka birçok isim de saç ekimi yaptırdıktan sonra görünüşlerindeki değişim ile sevenlerini şaşırttı. Saç ekimi yaptırmak aktörlerin görünüşlerini korumak için başvurdukları yollardan biri. Beraberinde daha iyi bir görünüme sahip olmak sadece ünlüler için değil herkes için tercih edilebilir. Saç ekimi yaptırarak seyrelen bölgeleri doldurabilir, saçlarınızın daha güçlü görünmesine olanak tanıyabilirsiniz. Gelelim saç ekimi ile görünümlerinde büyük değişiklikler meydana gelen ünlülerin zaman içerisindeki değişimlerine. Çok merak edilen ünlüleri sizler için hazırladık.

Başarılı Aktör ve Şarkıcı Murat Boz

Murat Boz ülkemizde çok tanınan şarkıcı ve aktör olarak mesleğini sürdüren ünlülerden biridir. O Ses Türkiye gibi yarışma programlarında jüri üyeliği yapmasının yanı sıra adını duyurmuş bazı filmlerde de başrol oynamıştır. Murat Boz hakkında az bilinen gerçeklerden biri de hayatına birden kendi yön verenlerden olduğu. Murat Boz bir dönem fazla kiloları ve seyrelen saçları ile gündeme gelmiş olan ünlülerden biri. Ancak seyrelen saçlarına da artan kilolarına da hızlı bir şekilde çözüm bulan sanatçı şu an ki görünüşüne ulaştı. Murat Boz hakkında çok merak edilen konulardan biri de saç ekimi yaptırıp yaptırmadığı olarak biliniyor. Murat Boz da görünüşünü korumak için saç ekimi yoluna başvuran ünlülerden biridir. Genç yaşta dökülen saçları ile baş etmek için saç ektiren Boz şimdilerde çok doğal ve sağlıklı bir saç görünüme sahip.

Televizyon Dünyasının Hızlı Yükselenlerinden Acun Ilıcalı

Acun Ilıcalı mikrofonu eline alarak işe başlayan ve hızlı bir yükseliş ile adını duyuranlardan biri olarak biliniyor. İlk yayınlarında sunucu olarak faaliyet gösteren ve sonrasında kendi işini büyüterek zekasını kullanan usta yapımcı ve sunucu da seyrelen saçlara saç ekimi ile çözüm bulanlardan. Şu an 51 yaşında olduğu bilinen yapımcı aslında İngilizce öğretmenliği bölümü okumuş ancak bölümünü tamamlamamıştır. İlk evliliğini 19 yaşında yapan Ilıcalı da hayata erken atılanlardan. “Hızlı yaşayan hızlı yaşlanır” derler. Bu nedenle midir bilinmez ama erken yaşta açılan alın üstü bölgesi ile göze çarpan ünlü çözümü saç ekiminde bulmuş. Yaşlanmanın doğal bir sonucu olan saç dökülmesi sorunu ile baş etmek için saç ekimini tercih eden Acun Ilıcalı da yaşına göre çok daha genç görünenlerden. Bu görünüşünde saç ekimi yaptırmış olmasının etkisi büyük.

Başarılı Şarkıcı Yalın

Yalın, uzun yıllardır şarkıları ile bahar aylarını anımsatan ünlülerden biridir. Söz konusu saçlar olduğunda Yalın’ın diğer ünlülere oranla çok daha erken davrandığını söylemek mümkün. Ünlü şarkıcı seyrelmeye başlayan saçlarını erken fark ederek saç ekimi yaptırmıştır. Harika görüntüsünün arkasında yatan tek işlemin saç ekimi olduğunu düşünüyoruz. Yalın’ın yaptırdığı saç ektirme işlemi ile birlikte eskiye oranla çok daha yoğun ve dolgun saçlara sahip olduğu söylenebilir.

Mustafa Ceceli

Saç ektirmenin bir insanın görünüşünü nasıl etkileyeceğini kendi gözleriniz ile görmek isterseniz mutlaka Mustafa Ceceli’nin önceki ve sonraki hallerini incelemenizi öneririz. Aşırı seyrek ve zayıf olan saçlarını daha yoğun ve dolgun bir hale getirebilmesinin arkasında yatan sır ise tabi ki saç ekimi olarak biliniyor. Dolgun ve hacimli saçlar sizi çok daha genç gösterebilir. Saçların dökülmeye başlaması ve bu durumun dışardan fark edilmeye başladığı evrelerde birçok kişi kendini çirkin hisseder. Bunun önüne geçmenin en kolay yolu ise ömür boyu kalıcı olan saç ektirme işlemidir. Tek bir işlem ile yeni saç köklerine sahip olmanız mümkün.

Hızlı Yükselenlerden Oğuzhan Koç

Oğuzhan koç saç ektirme işleminin en net görülebileceği isimlerden biri. Komik ve karizmatik halleri ile önceleri tiyatro programlarında yer alan oyuncu sonrasında hoş sesi ile şarkı dünyasında da el attı. Oyunculuk yaptığı ve televizyonlarda göründüğü yıllardaki görünümü ile şarkıcılık yaptığı yıllar arasında da görünüş bakımından ciddi farklar olduğunu görebilirsiniz. Oğuzhan Koç’un da genetik olarak seyrek olan saçlarına saç ekimi ile hızlı bir çözüm bulduğu biliniyor. Karizmatik şarkıcı saç ekimi işleminden sonra çok daha karizmatik bir görünüme sahip olmayı başardı. Saç ekimi sonrasında şarkıcının saçlarındaki değişim insana gerçekten saç ekimine neden ihtiyacı olduğunu tek bir görsel ile açıklıyor. Oğuzhan Koç, Mustafa Ceceli, Yalın, Acun Ilıcalı ve daha birçok ünlü saç ekimi işlemleri ile çok daha iyi bir görünüşe sahip olmakta.

Tags: saç ekimi yaptıran ünlülersaçları doğal sanılan 5 ünlüsaçları doğal sanılan ünlülerünlü saç ekimi

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış