12 Ekim 2020 17:57 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:53

Xiaomi Müşteri Hizmetleri Direkt Bağlanma

Xiaomi Müşteri Hizmetleri Direkt Bağlanma

Dünyaca ünlü teknoloji firmalarının arasında yer alan Xiaomi müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için yapmış olduğu bu çalışmalarla hem ülkemizde hem dünyada çoğu birey tarafından tanınmıştır. 2010 yılında Lei Jun tarafından kurulan teknoloji firması günden bu

Dünyaca ünlü teknoloji firmalarının arasında yer alan Xiaomi müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için yapmış olduğu bu çalışmalarla hem ülkemizde hem dünyada çoğu birey tarafından tanınmıştır. 2010 yılında Lei Jun tarafından kurulan teknoloji firması o günden bu güne kadar farklı teknolojiler geliştirip insanlara sunarak dünya üzerinde tanınmaya başlanmıştır.

 Çin’in başkenti olan Pekin’de Xiaomi’nin ana merkezi bulunmaktadır. ‘Herkes İçin Yenilik’ sloganıyla öne çıkan Xiaomi ürettiği teknolojilerdeki her ayrıntıya dikkat etmektedir. Bu da müşterilerinin saygınlığını kazanmasına yardımcı olmuştur. Bu ayrıntılar için Xiaomi 12.170’e yakın yetenekli çalışanıyla her gün farklı teknolojilere imza atmaktadır.

Xiaomi’yi diğer firmalardan üstün kılan özelliği ise ürünlerinin fiyatının düşük olması ve performansının yüksek olmasıdır. Çoğu insan farklı şekillerde okusa da gerçek okunuşu ‘Şayomi’dir. Bu isim küçük pirinç tanesi anlamına gelir ve bu büyüyerek büyük pirinç tanesi olacağı anlamına gelir. Telefon, Dizüstü Bilgisayar, Saat, Akıllı Saat, Kulaklık, Şarj Aleti, gibi birden fazla cihaz üreten Xiaomi bunlarla birlikte mobil uygulamalarını ve kendi yazılımını da üretmiştir. Üreticisinin gençliğinden bugüne bazı ilham kaynakları olmuştur. Okuduğu bir kitap ve pirinç tanesi gibi ilham kaynakları Lei Jun’a yardımcı olmuştur. Merak edilen sorulara Xiaomi nasıl cevap verir?

Xiaomi Online Bilgi

Xiaomi kendi oluşturduğu web sitesiyle sizlere her bölümünden yardımcı olabilir. Cihazlarınızdan gireceğiniz siteye kayıt olabilir, giriş yapabilir, bilmediğiniz bilgileri öğrenebilirsiniz. Cihaz fiyatlarını, kurucularını, geliştiricilerini, nasıl bilgi alabileceğinizi, fiyat performans ürünlerini, evinize en yakın Xiaomi şubesi gibi bilgileri web sitesinden öğrenebilirsiniz.

Xiaomi Yetkili Servisleri

Xiaomi ülkemizde birçok modeli satılan ürün markalarından biridir. Xiaomi ürünlerinin garanti süreçleri beraberinde yetkili servisleri de zorunlu kılar. Ülkemizde birçok şehirde bulunan Xiaomi yetkili servisleri üzerinden arıza yapan cihazlarınızı tamir ettirmeniz de mümkün. Peki Xiaomi yetkili servisleri hangileridir? Aşağıda yer alan linke tıklayarak Xiaomi yetkili servis konum ve telefon numaralarını görebilirsiniz.

Xiaomi yetkili servisleri

Xiaomi Çağrı Merkezi

Eğer aradığınız bilgiyi web sitesinden bulamadıysanız Xiaomi çağrı merkezini arayarak öğrenebilirsiniz. Çağrı merkezi numarası 0850 305 19 23 ‘tür ayrıca 444 21 18 numarası ile gün içerisinde 09.00 ile 17.00 arasında hizmet vermektedir ve çağrı merkezini aramadan önce bulunduğunuz konuma yakın yetkili servis, şube olmasına özen gösteriniz. Bu sayede şubeye giderek işlemlerinizi daha hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Cihazınız hakkında Çağrı merkezinden bilgi almak için sizden fatura veya garanti belgesi bilgilerini talep edebilirler. Yapacağınız aramalar için operatörünüz sizden ücret tahsil edebilir. Bunlarla birlikte e-posta, sosyal medya hesaplarından, servis numaralarından Xiaomi ’ye ulaşabilirsiniz. Xiaomi’nin ülkemize sunduğu bu hizmetlerle birlikte farklı ülkelere de aynı hizmeti sağlamaktadır.

Xiaomi E-Posta Adresi

Xiaomi yetkili temsilcilerine ulaşmanızın bir başka yolu de e-posta üzerinden iletişim kurmak olacaktır. E-posta yolu ile iletişim kurarak resmi bir yazışma başlatmış olursunuz. Bu nedenle e-posta üzerinden iletişim kurarken bu durumu göz önünde bulundurmalısınız. Xiaomi e-posta adresi ise aşağıdaki gibidir;

[email protected]

Xiaomi sizlere birden fazla hizmet vermekle birlikte sorularınıza da farklı yollarla cevap vermektedir. Çoğu teknoloji firmasından üstün olan Xiaomi Türkiye’de ve dünyada hızla büyümektedir. Her gün yeni projelere imza atan Xiaomi ‘ye işlemlerinizde güvenebilirsiniz.

Bu yazımızda sizlere Xiaomi hakkında bilinmeyen bilgilere yer verdik. Xiaomi tarihinden, Xiaomi Müşteri Hizmetleri, online bilgi, çağrı merkezi ve çalışan sayısına kadar bahsettik. Xiaomi hakkında daha fazla bilgi için bizi takip edebilirsiniz.

Teşekkürler

Tags: xiaomi iletişimXiaomi Müşteri Hizmetlerixiaomi ulaşım

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış