22 Temmuz 2018 12:57 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:51

Netflix’te izlenebilecek film tavsiyesi

Netflix’te izlenebilecek film tavsiyesi

Ancak bazen bir film seçimi kadar da kolay olmayabiliyor. Yakın arkadaşlarınızdan bazılarının film tavsiyesi istediklerine şahit olmuşsunuzdur kimi zamanlarda. Artık internetin yaygın kullanımı ile birlikte birçok internet platformunda farklı kategorilerde lezzetli filmelere rastlamanız pek mümkün. Bu sitelerin başını

Ancak bazen bir film seçimi o kadar da kolay olmayabiliyor. Yakın arkadaşlarınızdan bazılarının film tavsiyesi istediklerine şahit olmuşsunuzdur kimi zamanlarda.

Artık internetin yaygın kullanımı ile birlikte birçok internet platformunda farklı kategorilerde lezzetli filmelere rastlamanız pek mümkün.

Bu sitelerin başını ise hiç şüphesiz Netflix çekiyor. Belli bir ücret karşılığında üyelik talep eden platform yüzlerce film ve diziyi izlemenize olanak sağlıyor.

Web Tekno, Netflix’te temmuz ayında yayında olan ve öne çıkan yedi filmi listeledi.

“Netflix\’te izleyebileceğiniz 7 etkileyici film” başlığıyla sunulan liste şöyle:

Inception – Başlangıç

Christopher Nolan\’ın 2010 senesinde çıktığında büyük ses getiren filmi Inception, rüyaları ve bilinçaltını sorgulayan, enteresan senaryosu ve kurgusuyla hayli kafa karıştıran başarılı bir yapım. Muhtemelen bir kez izlemenin anlamaya yeterli olmayacağı yapımı, Netflix üzerinden izleyebilirsiniz.

Midnight in Paris – Paris\’te Gece Yarısı

Zamanda yolculuk temasını en orijinal şekilde işleyen yapımlardan biri olan Midnight in Paris, başarılı yönetmen Woody Allen\’ın en sevilen yapımlarından bir tanesi. Gece yarısından sonra gerçek üstü maceralara atılan ve zamanda yolculuk yapan bir karakterin hikayesini anlatan yapımın aynı zamanda pek çok ödülü bulunuyor.

Otomatik Portakal – A Clockwork Orange

Anthony Burgess\’in aynı isimli romanından, Kubrick tarafından beyaz perdeye uyarlanan yapım, distopya türünde kült olmuş yapımlardan biri. Şiddet bağımlısı bi grup gençten oluşan çetenin gerilim dolu hikayesinin anlatıldığı filmi hala izlemediyseniz, mutlaka şans vermelisiniz.

Oldboy – İhtiyar Delikanlı

Güney Kore sinemasının en başarılı yapımlarından biri olan Oldboy, neden olduğunu bile bilmeden kaçırılan ve 20 sene boyunca tutsak kalan bir adamın, serbest bırakıldıktan sonra karısının katillerinin peşine düşüş hikayesini anlatıyor. Beklenmedik sonu ve etkileyici hikayesiyle kült yapımlar arasındaki yerini alan filmi Netlix\’te izlemek mümkün.

The Hateful Eight

Tarantino\’nun büyük beğeni toplayan filmlerinden biri olan The Hateful Eight, asla bir araya gelmemesi gereken 8 karaterin, bir fırtına esnasında küçük bir mekanda bir araya gelerek yaşadıklarını konu ediniyor. Her karakteri ayrı ayrı başarılı olan yapım, süresi biraz uzun olsa da kesinlikle izlenmesi gereken yapımlar arasında.

Arınma Gecesi: Seçim Yılı – The Purge: Election Year

Arınma Gecesi serisinin 3. filmi olan seçim yılı, ABD\’de her sene bir gün için her türlü şiddetin serbest olduğu yeni \’özgür gün\’ün kaldırılmasını isteyen bir senatörün hedef haline gelmesini konu ediniyor. Serinin diğer filmleri gibi oldukça başarılı olan yapım 2016 yapımı ve Netflix\’de izlemek mümkün.

Trainspotting

Eroin bağımlısı bir grup genç üzerinden ilerleyen ve aslında büyük bir dramı anlatan yapım, bir yandan aksiyon dolu hikayesiyle sürükleyici olmayı başarırken bir yandan da hikayedeki trajediyi aktarmayı başarıyor.

Tags: filmnetflixöneritavsiye

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış