12 Haziran 2018 11:55 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:52

Cihangir Sosyal Tesisleri göz kamaştırıyor

Cihangir Sosyal Tesisleri göz kamaştırıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yaygınlaştırarak vatandaşların hizmetine açtığı sosyal tesislere bir yenisini Cihangir’de ekledi. Daha önceleri adeta bir çöplüğü andıran Roma Parkı çok güzel bir tesise dönüştü. İstanbul’un en güzel manzarasına sahip alanlarından biri olan Cihangir’deki bu alana çok güzel bir

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yaygınlaştırarak vatandaşların hizmetine açtığı sosyal tesislere bir yenisini Cihangir’de ekledi.

Daha önceleri adeta bir çöplüğü andıran Roma Parkı çok güzel bir tesise dönüştü. İstanbul’un en güzel manzarasına sahip alanlarından biri olan Cihangir’deki bu alana çok güzel bir tesis kuruldu.

Geleneksel mimariyle yapılan sosyal tesis ürün kalitesinin yanısıra fiyat politikasıyla da kısa sürede tercih edilen bir yer olmaya başladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde yaygınlaştırarak vatandaşların hizmetine açtığı sosyal tesislere bir yenisini Cihangir’de ekledi. Onlarca yıldır neredeyse çöplüğe dönüşen Roma Parkı, mükemmel bir manzaraya sahip olmasına rağmen günümüze kadar doğru düzgün değerlendirilmedi. 

CİHANGİR SOSYAL TESİSİ

Türk ve dünya mutfağının en bilindik ve en çok sevilen lezzetleri ile kurulan sofralar, İBB Cihangir Sosyal Tesisi’nin sahip olduğu kesintisiz Boğaz manzarası eşliğinde adeta ziyafete dönüşüyor.

Tophaneni-i Amire’nin hemen yanında doğayla uyumlu şekilde tamamen ahşap olarak inşa edilen Cihangir Sosyal Tesisi, misafirlerini enfes bir Boğaz manzarası eşliğinde ağırlıyor. Olağanüstü güzellikte panoramik bir İstanbul manzarasına sahip olan tesisten Tarihi Yaramada, Topkapı Sarayı, Ayasofya ve Sultanahmet Camileri, Galata Kulesi; Anadolu Yakası’nda ise Kadıköy, Üsküdar, Kız Kulesi, Çamlıca Tepesi’ne İstanbul’u İstanbul yapan sayısız güzellik gözler önüne seriliyor. Osmanlı mimarisinden izler taşıyan ve estetik görüntüsüyle dikkat çeken tesisin kapalı alanı 100, terası ise 60 kişiye kadar hizmet verebiliyor.

Yeşil ile mavinin kesiştiği tarihi bir atmosferde Boğaz’ın eşsiz güzelliğini seyir imkanı sunan tesis, yalnızca kafeterya hizmeti sunmakla birlikte menüsünde yer alan enfes mantı, makarna ve salata çeşitleri ile lezzet düşkünlerinin damaklarını fethediyor. Yolunuz Cihangir’e düştüğünde Türk mutfağının en iddialı tatlarından mantıyı, 7’den 70’e herkesin sevdiği spagettiyi ya da makarnayı ziyafete dönüştüren tortelliniyi bir de İBB Cihangir Sosyal Tesisi’nde deneyin.

Tags: belediyecihangiribbsosyal tesisler

Etiketler

Beyoğlu  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış