8 Ağustos 2020 04:04 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:55

QNB Finansbank’tan Nasıl Yatırım Hesabı Açılır?

QNB Finansbank’tan Nasıl Yatırım Hesabı Açılır?

İnsanların çoğu aylık giderlerinin karşılanması ve bunun dışında paralarının kalması gibi bir durumda para biriktirme olayı oluyor. Bunun gibi olaylarda kişiler biriktirdikleri paranın bankada yatırım yapabiliyor. Yani bankada vadeli ya da vadesiz hesap açıp paralarını yatırıp birikim yapılabiliyor.

İnsanların çoğu aylık giderlerinin karşılanması ve bunun dışında paralarının kalması gibi bir durumda para biriktirme olayı oluyor. Bunun gibi olaylarda kişiler biriktirdikleri paranın bankada yatırım yapabiliyor. Yani bankada vadeli ya da vadesiz hesap açıp paralarını yatırıp birikim yapılabiliyor. Yatırım hesabı açmak için tercih edilen bankalardan biriside Finansbank’dır. Finansbank müşterilerine birçok alternatif ve avantaj sunar. Yani bu yolla hizmet verir.

Yatırım Hesabı

Yatırım hesabı üzerinden birçok kar etmek mümkün. Bu karı veren bankalardan biriside Finansbank’dır. Finansbank müşterileri için fırsatları ile yatırım hesabı açılmasında mümkün kılıyor. Kolay, güvenilir ve hızlı şekilde işlem yapılarak hesap açılabiliyor. Müşterilerinin anaparasını korumak için hisse senedi, fonlar, vadeli ve vadesiz hesap ya da bireysel hesap gibi yatırım için Finansbank katkı sağlıyor. Finansbank 2008 yılından beri müşterilerine bu konuda yardım ve hizmet sunuyor.

Finansbank’ da Düşük Komisyon

Bazı bankalarda müşteriler yatırım amaçlı hesap açıyor. Ve bu bankalar belirli miktarda bir komisyon ücreti alıyor. Ayrıca bu gibi durumlarda müşteriler en düşük ücretle komisyon kesen bankları tercih etme davranışı gösterir. En düşük fiyatta komisyon ücreti kesen bankalardan biriside Finansbank. İnsanların en çok uğrak noktası ve memnun kaldığı banklardan birisidir. Diğer bankalarda göre bu banka da yatırım hesabı açmış müşteriler daha düşük fiyatta komisyon öderler. Bu sayede bu banka müşterilerine yatırımlarını değerlendirme fırsatı sunuyor.

Yatırım Hesabı Açma

Finansbank da yatırım hesabı açan kişiler yanlarında nüfus cüzdanı ya da ehliyet fotokopisi ile kendilerine en yakın şubeye gitmeliler. Gidince başvuru yapmaları önemli. Vergi kimlik belgesi de bankanın istediği belgelerden birisidir. Bu bankada yatırım hesabı açacak kişi sadece 20 dakikalık bir sürede hesap cüzdanı kişiye banka tarafından teslim edilir. Bankanın verdiği hesap cüzdanı tarafından müşteriye cüzdan üzerinden finansal işlemler yapılır. Finansbank bankası bünyesi hesap açacak kişi tüzel kişiyse bazı gerekleri belgeler götürmesi gerekir. Bu belgeler; şirket yetkilisinin imza sirküleri, ticaret sicil gazetesi, karar defter fotokopisi gibi belgelerdir.

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış