24 Mayıs 2020 23:17 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:58

Erkekler Nasıl Kadınlardan Etkilenir?

Erkekler Nasıl Kadınlardan Etkilenir?

Karşı cins tarafından beğenilme arzusu doğal bir durumdur. Peki, erkekler nasıl kadınlardan etkilenir? Hangi yönünüz erkeklerin ilgisini çekiyor? Tüm bunları bilmek istiyorsanız cevaplar yazımızda. Erkekleri etkileyen kadın davranışları ve özelliklerini maddeler halinde tek tek inceleyelim;

Karşı cins tarafından beğenilme arzusu doğal bir durumdur. Peki, erkekler nasıl kadınlardan etkilenir? Hangi yönünüz erkeklerin ilgisini çekiyor? Tüm bunları bilmek istiyorsanız cevaplar yazımızda.

Erkekleri etkileyen kadın davranışları ve özelliklerini maddeler halinde tek tek inceleyelim;

İdealleri Olan Kadınlar

Olaylarla dolu ve hareketli bir dünyada yaşıyoruz. Hayallerimiz, gerçekleştirmek istediğimiz amaçlarımız var. Kendi hayatımız için koyduğumuz bu idealler ve zirveye ulaşma çabamız erkekleri de etkiliyor. Erkekler idealleri olan, mücadele eden kadınlardan etkileniyorlar. Pasif ve tembel kadınlar, erkeklerin ilgisini çekmiyor.

Esprili Kadınlar

Mükemmel kadını tarif ederken, espri anlayışı mutlaka yer buluyor. Araştırmalara göre, sadece espri yapabilen değil, aynı zamanda yapılan espriyi de anlayabilen kadınların daha etkileyici olduğu ortaya çıkmıştır.

Kahkaha Atan Kadınlar

Kelimelere ihtiyaç duymadan, duygularını göstermekten korkmayan kadınlar erkekleri her zaman büyülüyor.

Öz Saygısı Olan Kadınlar

Erkekler, iltifat ettikleri kadının bu kelimelere değer olduğunu bilmesini ister. Kendine değer vermeyen kadına, onları iyi hissettirecek şeyler söylemek istemezler. Kendinize olan güven, kusurlarınızı kapatacaktır. Kendi güzelliğini ve değerini sorgulayan kadın, erkeğin gözünde çekici değildir.

Gördüğünüz hoş bir kadına kötü bir bakış fırlattığınızda ya da kendi hakkınızda olumsuz bir yorum yaptığınızda, erkek bunu kıskançlık ve kendine güvensizlik olarak yorumlayacaktır. Tabii ki bu durum erkeğin gözünde hiç etkileyici olmayacaktır. Bu yüzden size yapılan iltifatları kibarca kabul edin ve her zaman kendiniz güvenin.

Pozitif Kadınlar

Erkeklere göre, en tatsız kadın tiplerinden biri, dünyaya olumsuz bir bakış açısı getiren kadın tipidir. Erkekler, hayatta sizi rahatsız eden her şeye dikkat ederler. Bir pozitiflik kaynağı arıyorken, sizin olumsuzluğunuzu acı ile ilişkilendirmeye başlarlar. Bu yüzden, erkekler hayattan zevk alan kadınlar tarafından kolayca büyülenirler.

Ancak uzun süre rol yapamazsınız. Erkeği mutlu etmek için dünyanın en mutlu insanı gibi görünmeye çalışsanız bile erkek, içinizde bastırılmış olan halinizin farkına varacaktır. Bu yüzden günlük hayatta küçük şeylerle mutlu olmayı öğrenmelisiniz. Bunu her şeyden önce kendiniz için yapmalısınız.

Duygularını İfade Edebilen Kadınlar

Erkekler, hem davranış hem de görünüş açısından doğal kadınları daha çekici bulurlar. Bu nedenle, duygularını dile getirebilen kadınlar erkekleri etkilerler. Duygularınızı ifade etme konusunda cesur olun. Ancak bunu doğru zamanda ve doğru kelimelerle yapmanız gerektiğini unutmayın. Kırıcı bir şekilde ve sürekli tekrarlanan aynı ifade ve duygular erkeğe itici gelebilir ve onu kırabilir. Bu yüzden kendinizi ve duygularınızı ifade ederken de zarif olmalısınız.

İyilik ve Merhamet

Erkekler özellikle uzun süreli bir birliktelik düşünüyorlarsa, iyi ve merhametli bir kadın isterler. Bu yönlerinizi geliştirmeniz sadece erkeklerle olan ilişkileri değil tüm ilişkilerinizi olumlu olarak etkileyecektir.

Bu yazımızda erkekler nasıl kadınlardan etkilenir konusunda başlıca noktalara değindik. Tabi ki bu noktalar sadece karşı cinsi etkilemek için değil, kendiniz için de önemlidir. Her insan değerli ve özeldir. Tüm bu maddeleri uygulamak ve bu konularda kendinizi geliştirmek daha mutlu ve özgüvenli olmanızı sağlacaktır. Sonuç olarak kendine güvenli ve mutlu insanlar hayatlarının tüm alanlarında daha mutlu olacaklardır. Kendinizdeki olumsuz ve eksik yönleri tespit ederek bunları değiştirmeye çalışmakla işe başlayabilirsiniz.

Tags: Erkekte Yalan yakalama

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış