23 Mayıs 2020 23:13 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:58

Erkeğin Aşık Olduğunu Belli Eden Davranışlar

Erkeğin Aşık Olduğunu Belli Eden Davranışlar

Bir Erkeğin Aşık Olduğu Nasıl Anlaşılır? Erkeğin aşık olduğunu belli eden davranışlar nelerdir? İlgi duyduğunuz erkek de sizden hoşlanıyor mu? Bu yazımızda erkeğin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız konusunda ipuçları vereceğiz. İlgi duyduğunuz bir erkek varsa

Bir Erkeğin Aşık Olduğu Nasıl Anlaşılır? Erkeğin aşık olduğunu belli eden davranışlar nelerdir? İlgi duyduğunuz erkek de sizden hoşlanıyor mu? Bu yazımızda erkeğin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız konusunda ipuçları vereceğiz.

İlgi duyduğunuz bir erkek varsa onun sizinle ilgili düşüncelerini ve hislerini merak edersiniz. Erkekler aşık oldukları kişinin yanındayken garip ve huzursuz olurlar, ama hiçbir şey söylemezler. Bu çoğu zaman sinir bozucu olabilir. Çünkü erkeklerin bu tavırları onların hislerini anlamanızı zorlaştırır.

Aynı spor salonuna gittiğiniz ya da her gün karşılaştığınız bir erkek hatta yıllardır arkadaşınız olarak gördüğünüz bir erkek size aşık olmuş ve bunu hiç söylememiş olabilir. Erkekler bu konuda ne kadar ketum olsalar da erkeğin aşık olduğunu belli eden davranışlar sizin bu sırrı çözmenize yardımcı olacaktır.

 Erkeğin Aşık Olduğunu Belli Eden Davranışlar

Çevrenizdeyken, diğer insanlarla konuşurken bile çok gülümser. Tabii ki ürpertici bir şekilde değil. Gerçekten seni gördüğüne sevindiğini belli eden ve yüzüne yansıyan bir durumdur bu.

Yüzünüze keskin bir şekilde bakıyor ve gözlerini, gözleriniz ve dudaklarınızın üzerinde dolaştırıyorsa güzelliğiniz tarafından gizlice büyülendiği çok açıktır.

Beraber otururken, bedeni bile bilmeden size doğru eğilir. Vücudu size doğru dönüktür ve hafifçe size doğru eğilerek konuşur. Bu aslında herkes için geçerlidir. Sizinle ilgilenen insanlar size doğru eğilirken, diğerleri sizden uzaklaşacaktır.

Aşık olan erkek gözlerinin içine bakar ve bakışlarını orada bir süre tutar. Ruhunun sırlarını öğrenmeye çalışıyor, dikkat et! İnsanları gözlerine bakarak okuyabilirsiniz ve o da sizi okumaya çalışıyor.

Asla size arkasını dönmez, özellikle de onunla konuşurken. Hoşlanan erkek mükemmel bir beyefendi olmaya çalışacaktır.

Her fırsatta size dokunur. Tabii ki tatlı bir şekilde, “koluna yanlışlıkla dokunmuş” gibi. Sonra gerginleşir.

Kız arkadaşlarıyla flört etmeye çalışır ve sonra sizin tepkinizi ölçer. Arkadaşları muhtemelen oyunun içindedir ve birlikte oynarlar. Sizi rahatsız ettiğini fark ederse, ona ilginiz olduğunu anlayarak mutlu olurlar.

Size sevdiğiniz şeyleri sorar. Hobilerinize ilgi göstermek, sizin beğenilerinize önem verdiğini göstermenin bir yoludur.

Ne zaman ona baksanız, hemen uzaklara bakar. Muhtemelen bütün bu zaman boyunca size bakıyordu. Bu bir erkeğin aşık olduğunu belli eden davranışlardan biridir.

Sizi rahatsız edecek ve sizden bir tepki alabilecek şeyler söyleyebilir. Etrafınızda dolaşabilir, sizi taklit edebilir ya da sizinle dalga geçebilir. Bu, biraz tuhaf bir durum olsa da diğer kadınların değil, sadece sizin dikkatinizi çekmeye çalışıyor demektir. Onun için özel olduğunuzu gösterir. Bu davranışları size karşı hisleri olduğu gerçeğini gizlemek için yapıyor.

Size sorular sorar, konuşmalar başlatır ve sizden “arkadaş olarak” konuşmanızı ister. Her şey hakkında fikrinizle ilgileniyor ve sizi daha iyi tanımak istiyor.

Size diğer insanların önünde iltifat eder. Bu, sizin başarınızla gurur duyduğu ve size göstermek istediği anlamına gelir.

Kıyafetlerinizi, saçınızdaki değişikliği ve makyajınızı fark eder. Parfümünüzü fark eder. Bunlardan herhangi biri için size iltifat eder.

Siz diğer erkek arkadaşlarınızla birlikteyken, garip davranır. Onlarla sadece arkadaş olduğunuzu ve romantik olarak ilgilenmediğinizi bilir, ancak sizi istediği gerçeğini gizleyemez. Diğer erkekleri dikkatinizi çekebilecekleri için rakip olarak görür.

Sizden hoşlanan diğer erkekleri kıskanır. Kendisi harekete geçmemiş olsa da, kimsenin sizinle çıkmaya yetecek kadar iyi olmadığını düşünür ve hepsini eleştir.

Sosyal medya hesaplarınızdan sizi takip eder, paylaşımlarınıza yorum yapar, fotoğraflarınızı beğenir. Ayrıca, resimlerinize tepki veren diğer erkekleri de takibe alır.

Size hediyeler verir. Hoşunuza giden şekerler gibi küçük şeyler veya uzun süredir beklediğinizi bildiği şeyler olabilir. Hediye, sizin için duygusal bir değere sahipse, muhtemelen çok düşünülmüş demektir.

Bir programı olduğunu bilseniz bile, sizinle vakit geçirmek için planlar yapar. İlk tercihi siz olursunuz.

Bariz bir sebep olmadan bile sizinle iletişime geçmeye çalışır. Sadece selam vermek ya da hatır sormak için bile olabilir. Sesinizi duymak ona kendini daha iyi hissettirir.

Siz yakınlarda olduğunuzda kibar biri olmak için elinden geleni yapar. Hatta arkadaşları onun değişen davranışlarıyla dalga geçebilir.

Nadiren size “hayır” der. Sizi hayal kırıklığına uğratmak söz konusu olamaz! İstediğini elde etmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır, onun için uygun olmasa bile.

Size zarar vermeye veya kırmaya çalışan kişiye karşı tepki gösterir. Onurunuz için savaşır ve sizden daha çok önemser.

Siz uzaktayken sizi özlediğini söylerse, kesinlikle size karşı hisleri vardır.

Dış görünüşüne ve giyimine daha fazla özen gösteriyorsa sizin beğeninizi kazanmaya çalışıyor demektir.

Sizinle birlikte görünmekten korkmaz. Aslında, insanların ikinizin bir çift olduğunu düşünmesinden hoşlanır. Aslında insanların birlikte olduğunuzu düşünmesi onu gizlice memnun eder. Bu, erkeğin aşık olduğunu belli eden davranışlar listesinde önemli maddelerden biridir.

Kuşkusuz güzel olduğunuz hakkında yorum yapar.

Kendinizi iyi hissetmediğiniz zamanlarda yanınızda olur. Arkadaşlarıyla eğlenceli şeyler yapmak yerine sizinle zaman geçirir.

Size yardım etmek için ekstra görevler almaya çalışır. Bunalmış olduğunuzda, sizin için işleri daha iyi hale getirmek için mümkün olan her şeyi yapar.

Yaşamınızdaki tüm önemli etkinlikler için orada olur. Doğum günleri, mezuniyetler gibi…

Bir erkeğin aşık olduğu nasıl anlaşılır sorusunun önemli cevaplarından biri de paylaşılan sırlardır. Aşık olan erkek sırlarını sizinle paylaşır. Başkalarına yargılanma korkusuyla söz etmekten korktuğu şeyleri sizinle paylaşır.

En sevdiğiniz TV programları, bulunduğunuz gruplar ve sevdiğiniz filmler ile ilgilenir.

Sizi, onun için önemli olan insanlarla tanıştırır. Ailesi, kardeşleri ve en iyi arkadaşı gibi…

Mesajlarınıza ve aramalarınıza daima cevap verir. Eğer sizi özlüyorsa, en kısa sürede sizi arar veya mesajlar gönderir.

Arkadaşlarıyla ilk kez buluşuyorsanız ve sizin hakkınızda her şeyi zaten biliyorlarsa, bu adam bütün gün sizden bahsediyor demektir. Bu sadece sizin için ciddi bir şey hissettiğinde olur.

Birlikte bir şeyler yaparken sadece sizinle ilgilenir. Telefonu ya da başka bir şeyle meşgul olmaz.

Ailenize ve arkadaşlarınıza önem verir. Ailene çok saygılı ve iyi bir izlenim bırakmaya çalışır. Ayrıca kız kardeşleriniz / arkadaşlarınızla asla flört etmez ve onlara arkadaş gibi davranır.

Gelecekteki planları hakkında konuşur. Size hırslı bir adam olduğunu ve hayatta hedefleri olduğunu göstermek ister. Ayrıca sizinle birlikte bir gelecek görür ve ne teklif ettiğinin farkında olmanızı ister.

Bir espri yaptıktan sonra gülüp gülmediğinizi kontrol eder. Onu eğlenceli bulmanız ve mizah anlayışını takdir etmeniz onun için çok önemlidir.

Diğer erkeklerle konuştuğunuzda, durumu değerlendirmeye çalışırken, o da etrafa bakmaya başlar. Ancak onunla bir daha konuştuğunuzda, hoşnutsuz ya da kırgın gözükecektir. Bu size aşık olduğunu ve kıskandığını gösterir.

Senin hakkında küçük şeyleri hatırlar. Erkekler küçük şeyleri hatırlamakta pek iyi değiller, o yüzden yaparsa, muhtemelen sizden hoşlanıyordur. Bu, ona anlatırken sana dikkat ettiği anlamına gelir, bu onun için önemli olduğunun bir işaretidir.

 Bir erkeğin aşık olduğunu anlamak için bu işaretlere dikkat edin. Elbette, bazı adamlar sadece oyun oynarlar ve bir kez katılırsanız, ilgilerini kaybederler. Bununla birlikte, birinin ilgili ve şefkatini kazanmak için oyun oynamayan erkekler de var.

 İçgüdülerinize güvenin. Bir erkeğin sizden hoşlandığı hissini duyuyorsanız, bu büyük ihtimal doğrudur. Muhtemelen utangaç veya incinmekten korkuyordur. Bu nedenle “açıklayıcı” bir şey söylemeyebilir. Beklemeye değer olduğunu düşünüyorsanız, sabırlı olun. Ayrıca, zarif bir şekilde sinyalleri de verdiğinizden emin olun. Bu ona bir hamle yapmak için ihtiyaç duyduğu cesareti verecektir. Erkeğin aşık olduğunu belli eden davranışlar listesi size bu konuda yol gösterecektir. Mutlu kalın…

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış