24 Mayıs 2020 14:23 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:57

Ücretsiz Numune Gönderen Firmalar Nedir?

Ücretsiz Numune Gönderen Firmalar Nedir?

Bu yazımızda sizlerin işine epeyce yarayacak önemli bilgilerden bahsedeceğiz. Özellikle de bugünlerde eğer evlerinizde oturuyor ve bir şeyler yapmak istiyorsanız bu yazımızda yer alan bilgiler tam da size göredir. Konuya girmeden önce ücretsiz numune nedir sorusuna cevap vermek

Bu yazımızda sizlerin işine epeyce yarayacak önemli bilgilerden bahsedeceğiz. Özellikle de bugünlerde eğer evlerinizde oturuyor ve bir şeyler yapmak istiyorsanız bu yazımızda yer alan bilgiler tam da size göredir. Konuya girmeden önce ücretsiz numune nedir sorusuna cevap vermek istiyorum.

Ücretsiz numune markaların çıkarmış olduğu ürünleri denettirmek için gönderdiği küçük ürünlerdir. Bu ürünler firmalar tarafından kullanıcılara gönderilir ve fikirlerinin neler olduğu merak edilir. Bu fikirler sayesinde firmalar hem ürünlerinin ücretsiz reklamını ve tanıtımını yapmış olur hem de ürün kullanımının önü açılmış olur. Ücretsiz numuneyi ise son günlerde maalesef her firma yapmamaktadır. Çoğu firma eğer ürün alırsanız yanında ücretsiz numuneler vermektedir. Bazı firmalar için ise herhangi bir ücret ödemenize gerek yoktur. Direkt olarak bu firmalar sizlere ücretsiz numunelerini hem de kargo bedava gönderebilmektedir. Şimdi sizlerle internette yalan yanlış dolanan birçok bilgiyi ayıklayarak gerçek bilgilere ulaştıracağız. 

Ürün Aldığınızda Ücretsiz Numune Veren Markalar

Bazı markalar ise herhangi bir ürün aldığınızda yanında ücretsiz olarak deneme ürünlerinden vermektedir. Bu markalardan ürün almanız gerekmektedir. Yoksa direkt olarak firmaya başvurduğunuz zaman sizlere deneme ürünü vermeyecektir. 

  • Clinique- Clinique markası önemli bir kozmetik markasıdır. Ürünlerinin kalitesiyle de adından çokça söz ettirmektedir. Bu markadan internet alışverişi yaptığınız zaman yanında bazı ürünlerin deneme kitlerini verecektir. Deneme kitleri ise tamamen ücretsizdir. 
  • Esta Lauder- Önemli kozmetik markalarından biri de Esta Lauder markasıdır. Bu markadan da alışveriş yaptığınız zaman sizlere bazı fırsatlar sunar. Özellikle de 350 TL ve üzeri alışverişlerinizde size sunulan deneme boy setlerinden biri de bedavaya gelecektir. Bu deneme boy setleri bazen makyaj bazen ise cilt bakım ürünlerinden oluşmaktadır. 
  • Yves Rocher- Fransız kozmetik markalarından biri de Yves Rocher markasıdır. Bu markanın kendisi sadakat kartı vardır ve bu sadakat kartı her ay farklı fırsatları kullanıcılarına sunmaktadır. Ayrıca alışveriş yaptığınız zaman alışverişlerinize ek olarak deneme ürünlerini vermektedir. 
  • Bedava Numune Veren Markalar

    Bazı uygulamalar kullanıcılarına zaman zaman bedava deneme ürünleri göndermektedir. Bu uygulamalara değinelim daha sonra da bedava deneme ürünü gönderen markalara bakalım.

    1-Denebunu.com

    Denebunu.com bir ürünü satın almadan önce denemek isteyenlere bu ürünleri deneme fırsatı sunan bir platformdur. Denemek tamamen ücretsizdir ve evinize kargo bedava olarak gelir. Güvenilir bir uygulamadır. Ama denebunu.com her zaman bu fırsatları sunmaz. Bunun için bu siteye üye olmanız ve profilinizde verilen bilgileri tam anlamıyla doldurmanız gerekmektedir. Bilgilerinizi doldurduktan sonra bu fırsatlar çıkacaktır. Çıkan fırsatlara ne kadar hızlı başvurursanız o kadar çok şansa sahip olursunuz. Her gün siteyi kontrol etmekte fayda olduğunu düşünenlerdenim. Siz ne dersiniz?

    2-Fikrimuhim.com

    Bir başka ücretsiz deneme ürünü gönderen firma ise fikrimuhim.com’dur. Bu siteye üye olduktan sonra kesinlikle profilinizi tam doldurmanız gerekmektedir. Daha sonra sizlere ilgi alanınız sorulacaktır. Bu soruları da cevaplayarak işlem tamamlanmış olur. Fikri mühim sitesi aralıklarla mail adresinize bazı anketler yollar bu anketleri cevaplandırarak puanlar kazanmış olursunuz. Kazandığınız puanlarla siteden ürün de satın alabilirsiniz. Fikri mühim sitesini de gözden kaçırmamanızı öneririz. 

    3-Tena.com

    Yetişkin bezi olarak bilinen tena.com sitesi de ücretsiz numune gönderen bir firmadır. Firmaya başvurduğunuzda bilgilerinizi girebilir ve ücretsiz bir şekilde sizlere yetişkin bezi kargolanır. Bu sitenin de güvenilir olduğunu daha önce bunu denemiş biri olarak sizlere söyleyebilir. 

    Yukarıda yer alan firmaları ve uygulamaları deneyerek sizlerde ücretsiz numune kazanabilirsiniz. 

    Etiketler

    Gündem  

    Yorumlar

    0 Yorum Yapılmış