19 Mayıs 2020 01:53 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:00

Avatar Uygulaması Zepeto Nedir?

Avatar Uygulaması Zepeto Nedir?

 Avatar uygulaması Zepeto, basit olarak sizin kendi avatar 3D karakterinizi yaratmanıza imkan tanıyan bir mobil uygulamadır. Görünüşüne kendiniz karar vererek yarattığınız karakterinizi, dilediğiniz gibi giydirebilip kendi stilinizi yansıtabiliyorsunuz. Karakterinizi oluşturduktan sonra diğer karakterlerle arkadaş olup onlarla 3D selfiler

 Avatar uygulaması Zepeto, basit olarak sizin kendi avatar 3D karakterinizi yaratmanıza imkan tanıyan bir mobil uygulamadır. Görünüşüne kendiniz karar vererek yarattığınız karakterinizi, dilediğiniz gibi giydirebilip kendi stilinizi yansıtabiliyorsunuz. Karakterinizi oluşturduktan sonra diğer karakterlerle arkadaş olup onlarla 3D selfiler de çektirebiliyorsunuz. Uygulama diğer sosyal medya hesaplarınızla etkileşime geçerek, sosyal medya hesaplarınızdaki arkadaşlarınızı buluyor. Daha sonra bu arkadaşlarınızı listeden seçerek onlarla arka planlarını ayarlayabildiğiniz çok özgün 3D Selfiler çekebiliyorsunuz.

Uygulama Nasıl Çalışıyor?

 İlk olarak uygulamayı indirip kendi karakterinizi oluşturuyorsunuz. Zepeto’nuzun cinsiyetini seçiyorsunuz. Ardından önce uygulama sizin fotoğrafınızı çekip sizin bir avatarınızı yaratıyor. Daha sonra siz karakterinizi oluştururken tüm yüz hatlarını, burnundan dudağına, kulağından gözlerine kadar dilediğiniz seçenekleri seçebiliyorsunuz.

Karakteriniz hazır olduktan sonra ise oyun içerisinde coinler kazanabileceğiniz günlük görevleriniz listeleniyor. Bu görevlerinizi tamamlayarak kazandığınız coinleriniz ile item shoplardan alışveriş yaparak, karakterinizin stilini geliştirebiliyorsunuz. Karakterinizin stilini geliştirmek için yapabileceğiniz alışverişin yelpazesi oldukça geniş.

Uygulamada Coin Kazanma Yöntemleri Nelerdir?

 Uygulama içerisinde bir çok coin kazanma yöntemleri bulunuyor. Daha önce de bahsettiğimiz gibi uygulamanın sizden yerine getirmenizi beklediği günlük görevlerinizi tamamlayarak, her gün koin kazanmanız mümkün. İlk olarak uygulamaya kayıt olduğunuzda uygulama size kayıt bonusu olarak 1000 coin hediye ediyor. Ayrıca uygulama size her gün belirli bir limitte hediye olarak coin veriyor. Bunun yanında yine her gün limitli miktarda spin çevirerek şansınızın da yardımıyla coinler kazanabiliyorsunuz.

Eğer uygulamanın sizden istediği günlük görevleri yerine getirdiyseniz ve hala daha fazla coin kazanmaya ihtiyacınız varsa veya daha fazla coin kazanmak istiyorsanız, uygulama içerisinde yer alan bir çok oyun vasıtası ile bunu gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca uygulamada yer alan world sekmesine giriş yaparak dünyanın çeşitli merkez şehirlerinde gezip, yine coin kazanma imkanına sahipsiniz.

 Zepeto uygulaması kullanıcılarının eğlenceli vakit geçirebildiği ve kendi tarzlarını yaratabildikleri beğenilen bir avatar uygulaması olarak dikkat çekiyor. Uygulama içerisinde diğer ülkelere de seyahat edip, orada bulunan kullanıcılarla da tanışarak yeni arkadaşlıklar edinebilir ve yeni tarzlara yönelik fikir alışverişleri yaparak mevcut tarzınızı daha da geliştirebilirsiniz.

Son zamanlarda revaçta olan avatar uygulamaları arasında avatar 3D karakterinizi yaratarak, diğer avatar karakterlerle sosyalleşebildiğiniz Zepeto uygulaması Google Play Store ve Appstore’den ücretsiz olarak indirilebilen bir uygulamadır.

Tags: Avatar 3DAvatar UygulamasıZepeto

Etiketler

Teknoloji  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış