8 Mayıs 2020 20:06 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:54

En Güzel Kadir Gecesi SMS Mesajları Resimleri ve Resimli Mesajlar

En Güzel Kadir Gecesi SMS Mesajları Resimleri ve Resimli Mesajlar

Kadir Gecesi ile ilgili Facebook Twitter Instagram WhatsApp ve durum güncellemeleri için yine sözlü sms mesajları aşağıda bulabilirsiniz. Allah’ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Kadir geceniz mübarek olsun.

Kadir Gecesi ile ilgili Facebook Twitter Instagram WhatsApp ve durum güncellemeleri için yine sözlü sms mesajları aşağıda bulabilirsiniz.

Allah’ım rızkımıza bolluk, kalbimize ferahlık, ömrümüze bereket ver! Amin. Kadir geceniz mübarek olsun.

“Duâ”, İnsanın kendi kendine yetmediği gerçeğinin itirafıdır. Ve kalbinizle yaptığınız her şey size geri dönecektir…Dualarda olmak, dualarda buluşmak dileğiyle Kadir Gecesi mübarek olsun.

İçtiğiniz suya ne dersiniz? Siz mi onu buluttan indirdiniz yoksa indiren biz miyiz? Dileseydik onu acı bir su yapardık. O halde şükretseydiniz ya! Vakıa Suresi 68-70 Kadir Geceniz mübarek olsun.

En ağır hastaların bile hafifledikleri, öteye geçen Mü’minlerin bir kuş hafifliğiyle geçtikleri, yoksul sofralarının gökten gelme bir bereketle birdenbire zenginleştiği bir gecedir Kadir Gecesi.

Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, bir yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede dua edelim Rabbimize. Kadir geceniz mübarek olsun.

Kuran’ın nazil olduğu bin aydan daha hayirli bu gecenin size efradı ailenize ve bütün İslam alemine hayır bereket ve huzur getirmesini diliyor ve dua ediyorum Kadir geceniz mubarek olsun.

Varligi ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah kendisine dua edenleri geri çevirmez Dualarinizin Rabbin yüce katina iletilmisine vesile olan Kadir Geceniz mübarek olsun.

Bir damla umut serpilsin yüreğine, bin tatlı umut dolsun günlerine, hayallerin gerçekleri bulsun, bütün duaların kabul, Kadir Geceniz mübarek olsun!

Bugün ellerinizi her zamankinden daha çok açın Avucunuza melekler gül koysun, yüreğiniz coşsun Kadir geceniz hayırlara vesile olsun.

Kadir gecenizi kutlar hayırlara vesile olmasını dileriz.

Tags: Kadir GecesiKadir Gecesi MesajlarıResimli Mesajlar

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış