29 Haziran 2022 10:17 Güncelleme : 29 Haziran 2022 10:17

Gülşen’in o hareketi konseri terk ettirdi! İşte Lut Kavmi benzetmesi yapılan olay hareket!

Gülşen’in o hareketi konseri terk ettirdi! İşte Lut Kavmi benzetmesi yapılan olay hareket!

Seslendirdiği şarkılarla Türk Pop müziğine damgasını vurmayı başaran Gülşen, şimdilerde cesur sahne kıyafetleri ve yaptığı çıkışlarla adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. Geçtiğimiz akşam Antalya’da sahneye çıkan Gülşen, yaptığı o hareketle herkesi şaşkına çevirmeyi başardı. İşte, Gülşen’in tüm izleyicileri ikiye bölen o hareketine dair merak edilen tüm detaylar.

Yaptığı çıkışlar ve tercih ettiği sahne kıyafetleriyle son günlerde her adımı olay olan Gülşen, farklı konularla da gündemi karıştırmaya devam ediyordu. Uzun zamandır yoğun bir konser maratonunda olan ünlü sanatçı, son konserinde olay yaratan bir harekete imza attı.

Geçtiğimiz günlerde Antalya’da sahne alan Gülşen, sevilen şarkılarını kendisini dinleyen binlerce kişi için söylemişti. Her zamankinin aksine bu sefer daha kapalı bir kıyafet tercih eden ünlü sanatçı, elbisesiyle olmasa da yaptığı o hareketle adından sıklıkla söz ettirmeyi başardı. İşte, Gülşen’in Antalya konseri sırasında yaptığı şaşırtan hareketin merak edilen tüm detayları.

Gülşen Sahne Aldığı Konserde LGBT Bayrağı Açtı!

Yoğun konser programında geçtiğimiz günlerde Antalya’da sahne alan ünlü sanatçı, son dönemde yaşanan cinsiyet ayrımlarına dikkat çekebilmek için herkesi şaşırtan bir olaya imza attı. Ünlü sanatçı, konser sırasında LGBT bayrağı açarak konserde olan herkesin ağzını açık bıraktı.

Cinsiyet ayrımlarını kabul etmediğini ifade eden Gülsen, ‘’Bunu bu gece burada göstermek istedim. Renklerimizi herkese göstermekten korkmayalım arkadaşlar. Herkesin rengi kendine göre güzeldir. Ayrıca herkes, cinsel kimliğini ve hayatını kendine göre yaşar. Buna bir başkası asla karar veremez. Hayatımızın tek sahibi bizleriz. Ne istiyorsak, ne yapıyorsak, neyi, seviyorsak ve ne olmak istiyorsak o şekilde hareket etmeliyiz. İşte biz buyuz.’’ ifadelerini kullandı. 

Gülşen Sahne Aldığı Konserde LGBT Bayrağı Açtı!

Bazı İzleyiciler Gülşen’in Hareketi Karşısında Konseri Terk Ettiler!

Gülşen’in sahnede LGBT bayrağı açmasıyla adeta şok yaşayan izleyiciler, bir anda tepki göstermeye başlamışlardı. Ardından bazı kişilerin Gülşen’e destek vermesiyle ortalık iyice karıştı. Bayrağın açılmasından rahatsız olan kişiler, tepkilerini gösterebilmek adına konseri terk ettiler. Ayrıca bu olay, sosyal medya gündeminin de en çok konuşulan olaylarından biri olarak kabul edildi. Şimdilerde milyonlarca magazin sever, Gülşen’den gelecek net açıklamaları merakla beklemeye başladı. 

Bazı İzleyiciler Gülşen’in Hareketi Karşısında Konseri Terk Ettiler!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış