24 Ocak 2022 09:22 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:09

Göztepe Deplasmanda Kazanmasını Bildi! Başakşehir’in Yüzü Gülmüyor!

Göztepe Deplasmanda Kazanmasını Bildi! Başakşehir’in Yüzü Gülmüyor!

Göztepe, bir süredir maç kaybetmiyor. Süper Lig’deki başarısını sürdüren İzmir ekibi, Başakşehir’i yenerek seriyi 5’e çıkarmasını bildi. 2-1 kazandığı maçın deplasmanda olması da takım adına zorluk ifade ediyordu. Ancak futbolcuların uyumu ile takım gol atarak maçı galibiyetle kapattı.

Göztepe, bir süredir maç kaybetmiyor. Süper Lig’deki başarısını sürdüren İzmir ekibi, Başakşehir’i yenerek seriyi 5’e çıkarmasını bildi. 2-1 kazandığı maçın deplasmanda olması da takım adına zorluk ifade ediyordu. Ancak futbolcuların uyumu ile takım 2 gol atarak maçı galibiyetle kapattı. Peki golleri kimler attı? İlk gol Ndiaye’den geldi. 87. dakikada Başakşehir’den Halil Akbunar golünü attı. 90+5’te ise Danijel Aleksic’ten gelen gol ile Göztepe galibiyeti elde etti.

Başakşehir Galibiyete Hasret

Başakşehir, bir süredir galibiyet yüzü göremiyor. Süper Lig sıralamasında da gerileyen takım, Göztepe maçını kazanamayınca moral olarak iyice yıkıldı. Şimdi ise önümüzdeki hafta oynanacak maça odaklanıldı. Bakalım Başakşehir bu hasrete son verebilecek mi?

Etiketler

Spor  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış