24 Haziran 2022 20:02 Güncelleme : 24 Haziran 2022 20:02

Gönül Dağı’nın Dengesi Değişecek Hazal Çağlar Gidiyor Yerine O Geliyor Bu Veda Çok Başka!

Gönül Dağı’nın Dengesi Değişecek Hazal Çağlar Gidiyor Yerine O Geliyor Bu Veda Çok Başka!

TRT1 ekranlarında yayına geldiği her hafta reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran Gönül Dağı dizisi, şimdilerde sezon finali yapmasıyla takipçilerini hüzne boğarken ortaya çıkan ayrılık iddialarıyla da gündemi sarsmayı başardı. Kulislerde konuşulanlara göre Gülsim Ali’den sonra sevilen bir ismin daha diziye veda edeceği ifade edildi. İşte, herkesin vedasıyla hüzne boğulacağı o sevilen oyuncuya dair merak edilen tüm detaylar.

Ekranların en sevilen dizileri arasında gösterilen Gönül Dağı, samimi Anadolu hikayesinin yanı sıra oyuncu kadrosuyla da adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. Birçok ünlü ismin yer aldığı dizi, reyting oranlarında da hiçbir rakibine şans tanımıyordu. Fakat şimdilerde Gönül Dağı dizisinde birçok oyuncunun sete veda ettiği konuşulmaya başlandı.

Gönül Dağı dizisinin en sevilen oyuncularından Gülsim Ali’nin ayrılığıyla adeta yaprak dökümüne giren dizide bir veda haberinin daha geleceği ifade edildi. Bu haber, milyonlarca Gönül Dağı hayranını yasa boğacak gibi duruyor. İşte, Gönül Dağı dizisine veda edeceği iddia edilen son isme dair merak edilen tüm detaylar.

Gönül Dağı Dizisine Veda Edeceği Söylenen O İsim Herkesi Şok Etti!

TRT1 ekranlarının reyting fenomeni dizisi Gönül Dağı, geçtiğimiz günlerde sezon finaliyle seyircilerine veda ederek üçüncü sezon için hazırlıklara girmişti. Birçok yeni oyuncunun kadroya gireceği ifade edilirken bazı isimler için veda haberleri de gelmeye başlamıştı. Suların bir türlü durulmadığı Gönül Dağı dizisi için şok eden bir ismin daha veda edeceği iddia edildi.

Kulislerde konuşulanlara göre Gönül Dağı’nın sevilen isimlerinden Asuman karakterine hayat veren Hazal Çağlar için diziye veda edeceği ifade edildi. Bu haber, milyonlarca kişiyi hüzne boğarken şimdilerde iddiaların doğru olup olmadığı merakla beklenmeye başlandı.

Gönül Dağı Dizisine Veda Edeceği Söylenen O İsim Herkesi Şok Etti!

Sosyal Medya Hazal Çağlar’ın Ayrılık İddialarıyla Adeta Çalkalandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da yoğun bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinen Gönül Dağı dizisinin Asuman’ı Hazal Çağlar, şimdilerde ayrılık iddialarıyla da platformları çalkalamayı başardı. Birçok kullanıcı, Hazal Çağlar’ın diziden ayrılmaması gerektiğini ifade ederken eğer böyle bir şey gerçekleşirse diziyi bir daha izlemeyeceğini de söyledi. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Gönül Dağı yapım ekibine baskı yaparak Hazal Çağlar’ın gitmemesi konusunda ikna çalışmalarına da başladı.

Sosyal Medya Hazal Çağlar’ın Ayrılık İddialarıyla Adeta Çalkalandı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış