Gizlilik

Gizlilik Politikası / Privacy Policy

Beyoglu.net internet sitesi, kullanıcıların kendisine “https://www.beyoglu.net” adlı web sitesi veya resmi mobil uygulaması aracılığıyla elektronik ortamda iletilen kişisel verileri 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında ve kişisel verilerin toplanmasıyla ilgili açıklanan amaçlar dışında üçüncü kişilerle paylaşmayacak, satmayacak ve kullandırmayacaktır.

Beyoglu.net internet sitesi, gizliliğinizi korumak ve kullanılmakta bulunan teknolojik altyapıdan en üst seviyede yararlanmanızı sağlayabilmek için; kişisel bilgi ve güvenliğiniz için çeşitli gizlilik ilkelerini benimsemiştir. Bu gizlilik ilkeleri dâhilinde Beyoglu.net internet sitesi ve tüm alt internet sitelerinde veri toplanması ve/veya kullanımı konusunda uygulanmak üzere belirlenmiş ve beyan edilmektedir. Beyoglu.net, kendisine iletilen kişisel verilerinizi ve bilgilerinizi, üçüncü kişilerle kesinlikle paylaşmaz, satışını yapmaz ve hiç bir şart altında kullanılmasına izin vermez.

© Copyrigth 2021 https://www.beyoglu.net tüm hakları saklıdır. Kod, haber, resim, röportaj gibi her türlü içeriğinin tüm telif hakları hak sahiplerine aittir. beyoglu.net sitesinde yer alan bütün yazılar, materyaller, resimler, ses dosyaları, animasyonlar, videolar, dizayn, tasarım ve düzenlemelerimizin telif hakları 5846 numaralı yasa telif hakları korunmaktadır.

Bunlar beyoglu.net’in yazılı izni olmaksızın ticari olarak herhangi bir şekilde kopyalanamaz, dağıtılamaz, değiştirilemez, yayınlanamaz. İzinsiz ve kaynak belirtilmeksizin kopyalama ve kullanımı yapılamaz.

Kullanıcı verilerinin açıklanabileceği durumlar

  • Kanun Hükmünde Kararname, Yönetmelik vs. yetkili hukuki otoriteler tarafından çıkarılan ve yürürlükte olan hukuk kurallarının getirdiği zorunluluklarına uymak,
  • Yetkili idari veya adli otoriteler tarafından usulüne uygun olarak yürütülmekte olan araştırma veya soruşturmanın gerekleri karşısında kullanıcı bilgilerinin talep edilmesi durumları ve kullanıcıların haklarının korunması için bilgi verilmesinin gerekli olduğu haller.

Privacy Policy

We will keep your information confidential except where disclosure is required or permitted by law (for example to government bodies and law enforcement agencies). Generally, we will only use your information within the beyoglu.net. However, sometimes the beyoglu.net uses third parties to process your information. siteniz .com requires these third parties to comply strictly with its instructions and the siteniz .com requires that they do not use your personal information for their own business purposes, unless you have explicitly consented to the use of your personal information in this way. When you interact with the beyoglu.net  we sometimes receive personal information about you. For example, if you write to us or sign up to a newsletter, you might tell us who you are, how we can contact you and what you think of the siteniz .com and its services. When you use beyoglu.net  online services, we use cookies and collect IP addresses. You can find out more about this in the beyoglu.net cookies section of our full Privacy Policy.

YASAL BİLDİRİMLER İÇİN

Firmamıza ait olan beyoglu.net’in yayınlarında, hukuka, yasaya, telif haklarınıza ve kişilik haklarınıza saygılı bir biçimde yayın yapmayı amaç edinmiş olup, 5651 sayılı yasa gereği “içerik sağlayıcı” olarak hizmet vermektedir. Bu sebepten yayın organları tarafından yayınlanan haberleri okurlarımıza aktarmaya çalışmakta olduğumuzdan hukuka aykırı görülen içerikleri kontrol etme yükümlülüğümüz yoktur. Sitemiz “uyar ve kaldır” prensibi ile işlem yaptığından, herhangi bir haber ile kişiliğinize, şirketinize, telif haklarınıza, eserlerinize veya yasal haklarınızın çiğnendiğini düşünen hak sahipleri info(at)beyoglu.net  üzerinden bize ulaşabilirler. Talep ve şikayetler avukatımız tarafından incelenecek ve ihlal olması durumunda gerekli içerikler kaldırılacaktır.