21 Haziran 2022 15:41 Güncelleme : 28 Haziran 2022 15:33

Felaket Tellalı Selçuk Geçer Doların Geleceği Noktayı Açıkladı! O Tarihte 25 Lirayı Görecek!

Felaket Tellalı Selçuk Geçer Doların Geleceği Noktayı Açıkladı! O Tarihte 25 Lirayı Görecek!

Ekonomi piyasalarının en önemli isimleri arasında gösterilen Selçuk Geçer, geçtiğimiz günlerde yine şok eden ifadeler kullandı. Doların 25 lira olacağı o tarihi açıklayan ünlü ekonomist, zirve noktası için tarih vermeyi de ihmal etmedi. İşte, Selçuk Geçer’in dolar kuru adına açıkladığı son analizlerin merak edilen tüm detayları ve ünlü ismin yatırımcılara olan tavsiyeleri.

Milyonlarca kişinin dolar yatırımı adına sıklıkla takip ettiği isimlerden biri olarak gösterilen Selçuk Geçer, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarla herkesin ağzını açık bıraktı. Dolar kuru için yükseliş trendinin devam edeceğini ifade eden ünlü ekonomist, milyonlarca yatırımcıyı atmaları gereken adımlar konusunda da uyardı.

Piyasaların dahi isimleri arasında gösterilen Selçuk Geçer, şimdilerde yaptığı tahminlerle herkesi şok etmeyi başarıyor. Ünlü ekonomist, son olarak dolar kurunun 25 lira seviyesine geleceğini açıklamıştı. Üstelik zirve rakam için tarih veren ünlü isim, ‘’Bunlar daha iyi günlerimiz!’’ ifadelerini kullandı. İşte, Selçuk Geçer tarafından açıklanan dolar analizlerinin merak edilen tüm detayları.

Selçuk Geçer Dolar Kurunun Ne Zaman 25 Lira Olacağını Açıkladı!

Geçtiğimiz günlerde dolar kurunun 17.50 lira bandını aşacağını ifade eden Selçuk Geçer, şimdilerde kur farkı adına yeni tahminlerini de açıkladı. Ünlü ekonomist, ABD tarafından yapılacak 3 puanlık faiz artışına dikkat çekerek Türkiye’de doların Euro fiyatlarını geçeceğini ifade ederek son baharda %120 oranında kur farkının oluşacağını dile getirdi.

Enflasyon değerlerinin de son bahara kadar rekor seviyelere çıkacağını ifade eden Selçuk Geçer, doların Eylül ayında 20 lira bandını aşarak Kasım ayında 25 lira olacağını söyledi. Bu haber, elinde dolar tutan yatırımcıları sevince boğarken vatandaşların alım güçleri konusunda da endişelenmelerine neden oldu. 

Selçuk Geçer Dolar Kurunun Ne Zaman 25 Lira Olacağını Açıkladı!

Selçuk Geçer Yatırımcılara Son Tavsiyelerini de Verdi!

Dolar kurunun geleceği son rakama dair açıklamalarını yapan Selçuk Geçer, yatırımcılara tavsiyelerde bulunmayı da ihmal etmedi. Ünlü ekonomist, kimsenin dolarla borçlanmaması gerektiğini belirterek, ‘’Bu ülkede benzin fiyatları 27 lira olduysa bilin ki döviz fiyatları da o noktaya doğru gidecek. Türkiye’deki reel piyasa verilerine baktığımız zaman şu an için doların aslında 20 liranın da üzerinde olduğunu görüyoruz.’’ ifadelerini kullandı. Şimdilerde milyonlarca yatırımcı, ünlü ekonomist Selçuk Geçer tarafından paylaşılacak yeni açıklamaları dört gözle beklemeye başladı.

Selçuk Geçer Yatırımcılara Son Tavsiyelerini de Verdi!

Etiketler

Ekonomi   Selçuk Geçer  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış