27 Haziran 2022 12:39 Güncelleme : 27 Haziran 2022 12:39

Esra Erol’da Milyonların Beklediği Kavuşma Gerçekleşti! Ömür Kurşun İzleyenleri Gözyaşlarına Boğacak!

Esra Erol’da Milyonların Beklediği Kavuşma Gerçekleşti! Ömür Kurşun İzleyenleri Gözyaşlarına Boğacak!

Sabah kuşağının en çok takip edilen ismi Esra Erol, programında yer verdiği konularla da gündemi karıştırmayı başarıyordu. Geçtiğimiz günlerde 30 yıldır biyolojik anne ve babasını göremediğini ifade eden Ömer Kurşun isimli bir genç, ünlü isimden yardım istemişti. Programa davet edilen baba, oğluyla kavuşması esnasında milyonlarca kişiyi gözyaşlarına boğmayı başardı. İşte, Esra Erol’da programında kavuşan baba ve oğulun herkesi ağlatan buluşmasına dair merak edilen tüm detaylar.

Ekranların en başarılı isimleri arasında gösterilen Esra Erol, her geçen gün bulduğu kayıplar ve kavuşturduğu ailelerle adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. Geçtiğimiz günlerde Esra Erol’a konuk olarak babasını aradığını ifade eden Ömer Kurşun, bir anda tüm Türkiye’nin ilgi odağı olmuştu.

30 yıl önce farklı bir aileye evlatlık olarak verilen Ömer Kurşun, Esra Erol sayesinde kısa bir süre önce biyolojik annesine kavuşmuştu. Daha sonra Ömer Kurşun’un babasını arama çalışmaları da başlamış ve sonunda genç adam, yılların hasretini programda gidermişti. İşte, yıllardır baba hasreti çeken Ömer Kurşun’un milyonları ağlatan kavuşması.

Baba Oğulun Kavuşması Milyonları Gözyaşlarına Boğdu!

Esra Erol’un programına konuk olarak biyolojik anne ve babasını aradığını söyleyen Ömer Kurşun, yaşadığı acı dolu hayatıyla herkesin bir anda ilgi odağı olmuştu. Kısa bir süre önce gerçek annesiyle buluşan Ömer Kurşun, babasının da programa gelmesini dört gözle bekliyordu. Esra Erol ve ekibi, Ömer Kurşun’un biyolojik babasını sonunda bularak baba oğulu kavuşturdu.

Programda 30 yıl sonra bir araya gelen ikili, duygu dolu anlar yaşayarak milyonları ağlatmayı başardı. Oğlunun ayaklarına kapanan baba, ‘’Beni affet oğlum, yıllarca seni aradım. Senin ayaklarına kapanırım’’ diyerek oğlundan kendisini affetmesini istedi. ‘’İşte benim oğlum’’ diye haykırarak gözyaşlarına boğulan baba, milyonlarca televizyon severi de ağlatmayı başardı.

Baba Oğulun Kavuşması Milyonları Gözyaşlarına Boğdu!

Sosyal Medya Esra Erol’da da Yaşanan Buluşmayla Adeta Sallandı!

Ekranlarda olduğu kadar sosyal medyada da takip edilen Esra Erol’da programı, şimdilerde 30 yıl sonra birbirlerini bulan Ömer Kurşun ve babasının kavuşmasıyla adeta çalkalandı. Birçok kullanıcı, kavuşma anında gözyaşlarına hakim olamadığını ifade ederek baba ve oğulun bir daha ayrılmamasını temenni ettiklerini ifade ettiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Esra Erol’da programında yaşanacak yeni gelişmeleri dört gözle takip etmeye başladı.

Sosyal Medya Esra Erol’da da Yaşanan Buluşmayla Adeta Sallandı!

Etiketler

Dizi Haberleri  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış