27 Haziran 2022 10:36 Güncelleme : 27 Haziran 2022 10:36

Erkan Petekkaya Herkesi Korkuttu! Dizinin Setinde Kalp Krizi Geçirdi!

Erkan Petekkaya Herkesi Korkuttu! Dizinin Setinde Kalp Krizi Geçirdi!

Öyle Bir Geçer Zaman Ki ve Kırmızı Oda dizilerinde hayat verdiği karakterle adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Erkan Petekkaya, geçtiğimiz günlerde dijital platformlar için hazırlanan Son Yaz dizisinin çekimlerine katılmıştı. Sette çalıştığı sıralarda rahatsızlanan ünlü oyuncu, apar topar hastaneye kaldırıldı. Usta oyuncudan gelen kötü haberler, milyonlarca televizyon severin yüreğini ağzına getirdi. İşte, Erkan Petekkaya’nın sette yaşadığı sağlık sorununa dair merak edilen tüm detaylar.

Yer aldığı projelerle adından sıklıkla söz ettirmeyi başaran Erkan Petekkaya, şimdilerde farklı konularla da gündemi karıştırmaya devam ediyordu. Son olarak Kırmızı Oda dizisinde hayat verdiği Delikanlı Sadi karakteriyle milyonlarca kişinin gönlünde taht kuran ünlü oyuncu, kötü bir haberle herkesin yüreğini ağzına getirdi.

Bir dönem Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Dila Hanım ve Paramparça gibi dizilerde adını duyurarak şimdilerde en usta oyuncular arasında gösterilen Erkan Petekkaya, geçtiğimiz günlerde dijital platformlarda yayınlanmak üzere çekilen Son Gün dizi setine katılmıştı. Setteki çalışmalar sırasında bir sağlık sorunu yaşayan ünlü oyuncu, herkesin yüreğini ağzına getirdi. İşte, Erkan Petekkaya’nın sette yaşadığı olumsuz duruma dair merak edilen tüm detaylar.

Erkan Petekkaya ‘’Son Gün’’ Setinde Kalp Krizi Geçirdi!

Şimdilerde dijital dizi projesi olarak başlayan ‘’Son Gün’’ dizisinde yer alacağı açıklanan Erkan Petekkaya, herkesi korkutan bir sağlık problemi yaşadı. 51 yaşındaki usta oyuncu, çekim sırasında rahatsızlanarak bir anda kalp krizi geçirmeye başladı.

Apar topar hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu, verdiği haberle tüm hayranlarını da oldukça korkuttu. Geçtiğimiz yıllarda böbrek ameliyatı geçiren Erkan Petekkaya’nın an itibarıyla sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Şimdilerde milyonlarca Erkan Petekkaya hayranı, doktor gözetiminde tutulan ünlü oyuncudan gelecek yeni haberleri merakla beklemeye başladı.

Erkan Petekkaya ‘’Son Gün’’ Setinde Kalp Krizi Geçirdi!

Son Gün Dizisinin Çekimlerine Hemen Ara Verildi!

Son Gün dizisinin çekimleri sırasında apar topar hastaneye kaldırılarak herkesin ağzını yüreğine getiren Erkan Petekkaya için dizi çekimlerinin bir süreliğine ertelendiği de açıklandı. Sosyal medyada viral olan bu olaydan sonra birçok kullanıcı, ‘’Erkan Petekkaya iyi olana kadar gerekirse 1 yıl boyunca diziyi çekmeyin!’’ ifadelerini de kullandılar. Şimdilerde milyonlarca televizyon sever, Erkan Petekkaya’nın bir an önce sağlığına kavuşarak Son Gün çekimlerine geri döneceği ilk günü dört gözle beklemeye başladı.

Son Gün Dizisinin Çekimlerine Hemen Ara Verildi!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış