30 Temmuz 2021 09:57 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:04

Ekrem İmamoğlu İstiklal Caddesinde yapılan düzenlemeleri teftiş etti

Ekrem İmamoğlu İstiklal Caddesinde yapılan düzenlemeleri teftiş etti

Beyoğlu İstiklal caddesinde incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstiklal Caddesini daha kimlikli bir yapıya dönüştürmek istediklerini söyledi. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile de caddeyi gezmek istediğini de belirten İmamoğlu, İstiklal Caddesinin daha çağdaş bir yapıya

Beyoğlu İstiklal caddesinde incelemelerde bulunan İstanbul Büyükşehir Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstiklal Caddesini daha kimlikli bir yapıya dönüştürmek istediklerini söyledi. Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız ile de caddeyi gezmek istediğini de belirten İmamoğlu, İstiklal Caddesinin daha çağdaş bir yapıya dönüşmesi gerektiğini vurguladı.

Yapılan düzenlemeler hakkında kurmay ekibinden de bilgi alan Başkan, kendi düşüncelerini de iletti. Çevredeki vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan İmamoğlu, Vatandaşlarla sohbet etti.

Yeni düzenlemelerin 1 yıl öncesinden başlattıklarını ve şimdi de meyvelerini görme şansı yakaladıklarını dile getirdi. Bu düzenlemelerin yapılması gerektiği konusunda belediye ile yazışmaların olduğunu ancak bu işe siyaset karıştırıldığından da yakındı.

Özellikle yol boyunca yorulan vatandaşlar için yapılan yeni nesil özel tasarım bankları çok beğendiğini de sözlerine ekledi.

Etiketler

Beyoğlu  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış