8 Şubat 2022 12:58 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:09

Beyoğlu: Belediye Ekipleri, Kar Yağışından Etkilenen Yolları Onarmaya Başladı

Beyoğlu: Belediye Ekipleri, Kar Yağışından Etkilenen Yolları Onarmaya Başladı

Beyoglu.net – Beyoğlu Belediyesi ekiplerince bozulan yollardaki hasar gören kısımların onarımına başlandı. Bu kış yoğun bir şekilde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle ara sokakların yanında ana arterlerde de tıkanmalar ve trefik kilitlenmeleri yaşanmıştı. Neyse ki; yollar kardan arındırıldı. Ancak,

Beyoglu.net – Beyoğlu Belediyesi ekiplerince bozulan yollardaki hasar gören kısımların onarımına başlandı. Bu kış yoğun bir şekilde etkisini gösteren kar yağışı nedeniyle ara sokakların yanında ana arterlerde de tıkanmalar ve trefik kilitlenmeleri yaşanmıştı. Neyse ki; yollar kardan arındırıldı. Ancak, hasar gören yollar karın uzaklaşmasıyla gün yüzüne çıktı.

İstanbul Beyoğlu’nda Hasar Gören Yollar Yenileniyor

Trafiği açabilmek için tuzlama ve kürme çalışmalarının yoğun bir şekilde uygulanmasıyla yollarda hasarlar oluşmuştu. Hava durumunun müsade etmesinden sonra da hasar gören kısımların hızlıca tamiratına girilmeye başlandı. Yol ve kaldırımların Fen İşlerince yenilenmesi hızlıca devam ediyor. Öncelik olarak Galata ve Talimhane gibi turistlerin sık ziyaret ettikleri bölgelerden başlandı.

Etiketler

Beyoğlu  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış