23 Haziran 2022 13:09 Güncelleme : 23 Haziran 2022 13:09

Astroloji Meraklılarının Dikkatine! 18 Yılın Ardından İlk Kez

Astroloji Meraklılarının Dikkatine! 18 Yılın Ardından İlk Kez

Uzun yılların ardından 24 Haziran'da ilk kez gezegenler hizaya giriyor. Bunlardan bir kaç tanesinin de çıplak gözle görülmesi bekleniyor. Gezegenler tek bir çizgide hizalanırken bu dizilim astrolojik açıdan nasıl bir etki oluşturacak?

Astrolojik açıdan önemli olan 7 gezegen 24 Haziran'da gökyüzünde hizaya girecek. Merkür, Venüs, Uranüs, Mars, Jüpiter, Neptün ve Satürn'ün tek bir hizada olacak olması bunlardan 5 tanesini de gözle görünür kılacak.

7 gezegenin hepsinin buna benzer bir hizalanması en son Aralık 2004'te gerçekleşmiş. Kuzey Yarımkürede hizalanmanın tamamı izlenebilecek. Türkiye'nin de yer aldığı bu yarımküredeki astronomi meraklıları; Merkür, Venüs, Mars, Jüpiter ve Satürn’ün hizalanmasını görebilecek. Uzun yıllar süren bu hizalanmanın bir sonraki tekrarının 2040 yılında olacağı tahmin ediliyor. 

Gezegenlerin Dünya ile olan etkileşiminin insanlar üzerinde etkiye sahip olduğu biliniyor. Peki bu hizalanma bizleri nasıl etkileyecek?

Astrologlar tarafından doğal afet uyarısı yapıldı. "Çok sayıda gezegenin Zodyak'ın bir bölgesinde ve Güneş’in bir tarafında toplaşması doğal afet riski doğuruyor." denilerek bu konuya dikkat çekildi. Ardından , "Ay'ın Uranüs-Satürn karesini de tetikliyor olması, 25 Haziran civarının bu açıdan dikkat çekici olacağını düşündürüyor." denildi. 

Etiketler

Yaşam  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış