28 Haziran 2022 21:14 Güncelleme : 28 Haziran 2022 21:14

Altın Bu Tarihte Çıldıracak! Uzman İsimden Peş Peşe Uyarı Yağdı ‘’Altının Çağı Geliyor!’’

Altın Bu Tarihte Çıldıracak! Uzman İsimden Peş Peşe Uyarı Yağdı ‘’Altının Çağı Geliyor!’’

Altın kuru, son yıllarda yatırımcılarının çoğunlukla yüzünü güldürmüş olsa da şimdilerde ortaya çıkan çalkantılı grafiği nedeniyle endişe yaratmaya da başlamıştı. Bu durum, milyonlarca kişinin takip ettiği analist Ramazan Kurtoğlu tarafından ele alındı ve ünlü ekonomist, yakında altın yatırımı yapmak isteyen kişilere oldukça umutlu bir tablo çizdi. İşte, altın adına yaptığı tahminlerle büyük ses getirmeyi başaran Ramazan Kurtoğlu’nun yeni analizlerine dair merak edilen tüm detaylar.

Küresel tehditlerin artmasıyla dünya genelinde yatırımcıların bir numaralı tercihi haline gelmeye başlayan altın, şimdilerde çalkantılı grafiğiyle herkesi şaşırtmaya devam ediyordu. Aylardır yatırımcısına yüksek miktarlar kazandırdığı bilinen altın, şimdilerde BBDK açıklamasından sonra yükseliş trendine girdi.

Ons altın bazında yaşanan hareketlilik de yatırımcıların yüzünü güldürmeyi başarırken piyasaların dahi ismi Ramazan Kurtoğlu tarafından flaş açıklamalar geldi. Altının kısa süre içerisinde rekor kıracağını ifade eden ünlü isim, ‘’Altın çağı başlıyor!’’ diyerek yatırımcıları çok mutlu etti. İşte, altın kuru adına milyonlarca kişi tarafından takip edilen ünlü yatırımcı Ramazan Kurtoğlu tarafından yapılan analizlerin merak edilen tüm detayları. 

Uzman İsim Dünyada Altın Çıkarma Yarışının Başlayacağını İfade Etti!

Ülkemizdeki kur farklarının yanı sıra küresel anlamda altın için atılan adımları gözler önüne seren Ramazan Kurtoğlu, yakında altın çıkarma yarışına tüm ülkelerin dahil olacağını ifade etti. Şok açıklamalara imza atan ünlü isim, ‘’Bugünkü teknolojide altın çıkarmak çok önemli bir hal aldı. Biliyorsunuz ki altın, gümüş ve paladium gibi maddeler, değeli metaller olarak nitelendiriliyorlar. Şu an net olarak Rusya ve Çin’in altın toplamaya başladığını söyleyebilirim. Fakat bu ülkeler, adımlarını gizliden gizliye atıyorlar. Yakında dünya genelinde bir altın toplama yarışı olacak. Bu durum, birçok spekülasyonu da beraberinde getirecek. Bu spekülasyonların da uzun süre devam edeceğini düşünüyorum.’’ ifadelerini kullandı. 

Uzman İsim Dünyada Altın Çıkarma Yarışının Başlayacağını İfade Etti!

Ramazan Kurtoğlu ‘’Altında Altın Çağı Yaşanacak!’’

Dünya genelinde altın için atılan adımların yanı sıra değerli metalin yükseliş grafiğine de dikkat çeken Ramazan Kurtoğlu, ‘’Altın, geçtiğimiz 2 yılda büyük rekorlar kırmayı başardı. Bu durum dikkate alındığında ileride yaşanacak belirsizliklerin altın fiyatlarını olumlu yönde etkileyeceğini düşünüyorum. Bu nedenle 2023 ve 2028 yılları arasında altında altın çağının yaşanacağını söylemek yanlış olmayacaktır.’’ açıklamalarında bulundu. 

Ramazan Kurtoğlu ‘’Altında Altın Çağı Yaşanacak!’’

Etiketler

Ekonomi  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış