24 Haziran 2022 14:00 Güncelleme : 24 Haziran 2022 14:00

Alişan’ın Eski Aşkı Buse Varol’u Kıskançlıktan Çatlattı! Mayolu Pozlarına Kardeşi Esra Erol Beğeni Yağdırdı!

Alişan’ın Eski Aşkı Buse Varol’u Kıskançlıktan Çatlattı! Mayolu Pozlarına Kardeşi Esra Erol Beğeni Yağdırdı!

Magazin gündeminin en tartışmalı çiftlerinden biri olan Alişan ve Buse Varol, şimdilerde yer aldıkları haberlerle herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Geçtiğimiz yıllarda Alişan ile nişan yaptığı bilinen Esra Erol’un kardeşi Eda Erol, iddialara göre sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı yeni gönderilerle hayranlarının yüreklerini hoplatırken Buse Varol’u da kıskançlıktan çıldırttı. İşte, Eda Erol’un şahsi hesabı üzerinden paylaştığı mayolu fotoğraflara dair merak edilen tüm detaylar.

Boşanacakları haberleriyle magazin gündemini uzun bir süre karıştırmayı başaran Alişan ve Buse Varol çifti, şimdilerde farkı konularla olay yaratmaya devam ediyorlar. Geçtiğimiz günlerde barıştıklarını duyurarak el ele pozlar veren ünlü çift, şimdi tekrardan ayrılmanın eşiğine gelecek gibi duruyorlar.

Bir dönem Alişan’ın aşk yaşadığı ünlü isim Eda Erol, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettirirken söylentilere göre Alişan’ın görüş alanına girmeyi de başardı. Geçtiğimiz yıllarda tanıdıklar aracılığıyla tanışan ve nikah masasına dahi oturan ikili, şimdilerde sosyal medya paylaşımlarıyla birbirlerine adeta gönderme yapıyorlar. İşte, Alişan’ın eski sevgilisi Eda Erol tarafından paylaşılan o görüntülerin merak edilen tüm detayları.

Eda Erol Mayolu Pozlarıyla Ortalığı Yaktı Geçti!

Esra Erol’un kardeşi olarak bilinen ve şimdilerde Esra Erol’da programında set ekibinde yer alan Eda Erol, sosyal medya paylaşımlarıyla da adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyor. Bir dönem Alişan ile yaşadığı aşkla gündem olan ünlü isim, şimdilerde yeni pozlarıyla Buse Varol’u adeta çıldırtmayı başardı.

Yıllardır kusursuz fiziği ve cezbedici güzelliğiyle herkesten alkış toplayan ünlü isim, geçtiğimiz günlerde mayolu pozlarını tüm takipçileriyle paylaşmıştı. Havuz keyfi yaptığı görülen ünlü isim, cesur pozlarıyla kısa sürede binlerce beğeni almayı başarırken övgü dolu yorumlara da layık görüldü.

Eda Erol Mayolu Pozlarıyla Ortalığı Yaktı Geçti!

Eda Erol Cesur Paylaşımlarıyla Sosyal Medyayı Adeta Çalkaladı!

Ekranların yanı sıra sosyal medyada da yoğun bir hayran kitlesine sahip olduğu bilinen Eda Erol, şimdilerde olay pozlarıyla platformları adeta sallamayı başardı. Birçok kullanıcı, Alişan’ın çok şey kaybettiğini ifade ederken bazıları da Buse Varol’un bu güzellik karşısında kıskançlıktan çatladığını belirttiler. Şimdilerde milyonlarca sosyal medya kullanıcısı, Esra Erol’un kardeşi ve Alişan’ın eski nişanlısı Eda Erol tarafından yapılacak yeni paylaşımları dört gözle beklemeye başladı. 

Eda Erol Cesur Paylaşımlarıyla Sosyal Medyayı Adeta Çalkaladı!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış