21 Temmuz 2021 15:36 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:06

Alişan’ın Kardeşi Selçuk Tektaş Corona Virüsten Hayatını Kaybetti

Alişan’ın Kardeşi Selçuk Tektaş Corona Virüsten Hayatını Kaybetti

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş bir süredir hastanede corona tedavisi görüyordu. Maalesef ki acı haber geldi ve Selçuk Tektaş’ın yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi. Selçuk Tektaş haftadır özel bir hastanede tedavi görmekteydi. Durumu ağırlaşınca yoğun bakımdan alınıp entübe edilmişti. Acı

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş bir süredir hastanede corona tedavisi görüyordu. Maalesef ki acı haber geldi ve Selçuk Tektaş’ın yaşam mücadelesini kaybettiği öğrenildi. Selçuk Tektaş 4 haftadır özel bir hastanede tedavi görmekteydi. Durumu ağırlaşınca yoğun bakımdan alınıp entübe edilmişti.

Acı haberi alan sevdikleri ve yakınları hastane önüne akın etti. Ünlü şarkıcı Alişan ise Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Canımın yarısını, kardeşimi, her şeyimi hakka uğurladık… Bugün öğle namazına müteakip, Teşvikiye Camii’nden kaldırılacaktır.” şeklinde üzüntüsünü dile getirdi.

Alişan’ın kardeşi Selçuk Tektaş Coronadan hayatını kaybetti

Selçuk Tektaş’ın vefat etmeden önceki son paylaşımı

En son geçtiğimiz Nisan ayında sosyal medya hesabından paylaşım yapmıştı. Paylaşımında, eşi Merve Tektaş için doğum gününü mesajı yayınlamıştı. “Bugün benim canım aşkım, sevgilim, hayatımın anlamı, kızlarımın annesi, kısaca benim her şeyim doğmuş. Tam 13 yıldır beraberiz ve Rabbim’e ne kadar şükretsem az senin gibi bir hayat arkadaşına sahip olduğum İçin. Seni çok seviyorum meleğim son nefesime kadar hep yanındayım.” Son paylaşımı da bu şekildeydi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan taziyelerini iletti

Başkan Erdoğan, Şarkıcı Alişan ile görüştü ve kardeşi Selçuk Tektaş’ın vefatından duyduğu üzüntüsünü dile getirdi ve taziyelerini iletti.

Ünlü isimlerden ve uzun süredir kendisi de tedavi gören şovmen Mehmet Ali Erbil’de, sosyal medyadan üzüntüsünü dile getirdi.

Selçuk Tektaş kimdir?

1980 doğumlu Selçuk Tektaş, 41 yaşındaydı. 2009 yılında hayatını birleştirdiği Merve Tektaş’tan 2 kız çocuğu olmuştu. Ünlü Şarkıcı ve kardeşi olan Alişan’ın menajerliğini yapmaktaydı.

Etiketler

Sağlık  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış