25 Haziran 2022 19:21 Güncelleme : 25 Haziran 2022 19:21

Aleyna Tilki’nin Boşanan Anne ve Babasından Büyük Şok! Bakın Boğaza Doğru Ne Yapıyorlar!

Aleyna Tilki’nin Boşanan Anne ve Babasından Büyük Şok! Bakın Boğaza Doğru Ne Yapıyorlar!

Magazin dünyasının en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Aleyna Tilki, yaptığı ani çıkışlar ve değişik sosyal medya gönderileriyle adından sıklıkla söz ettirmeyi başarıyordu. Geçtiğimiz günlerde aile bireyleriyle lüks bir yemeğe çıkan ünlü isim, boşanan anne ve babasını bir araya getirmeyi başarmıştı. İşte, Aleyna Tilki ve aile bireylerinin lüks akşam yemeğinden ortaya çıkan karelere dair merak edilen tüm detaylar.

Seslendirdiği şarkıların yanı sıra eleştirel yaşantısıyla da dikkatleri üzerine çekmeye devam eden Aleyna Tilki, şimdilerde farklı konularla magazin gündemini karıştırmaya devam ediyordu. Her adımı olay olan ünlü isim, şimdilerde ailesiyle çıktığı bir yemekle adından sıklıkla söz ettirmeyi başardı.

Yıllar önce boşandıkları ortaya çıkan Aleyna Tilki’nin annesi ve babası, şimdilerde kızları için bir araya geldiler. Aralarındaki buzların eridiği görülen Havva Öztel ve Mehmet Tilki, kızlarını alıp gittikleri o yemekle magazin gündemine de bomba gibi düştüler. İşte, Aleyna Tilki’nin ailesiyle çıktığı o lüks akşam yemeğinin merak edilen tüm detayları.

Tilki Ailesi Lüks Yatlarında Akşam Yemeği Pozu Verdiler!

Her geçen gün farklı konularla magazin gündeminin tepesine çıkmayı başaran Aleyna Tilki, şimdilerde aile bireyleriyle katıldığı lüks akşam yemeğiyle herkesi şaşkınlığa uğrattı. Alaçatı’da lüks bir yatta yemek yedikleri görülen aile üyeleri, keyifli anlarını sosyal medya hesaplarında paylaşmayı da ihmal etmediler.

Lüks akşam yemeğinin en çok konuşulan olayı ise Mehmet Tilki ve Havva Öztel’in boşanmalarına rağmen kızları Aleyna Tilki için tekrar bir araya gelmeleri oldu. İki isim arasındaki samimiyet, herkesi şaşkınlığa uğratırken Aleyna Tilki’nin bu durumdan oldukça memnun olduğu da gözlerden kaçmadı. Şimdilerde milyonlar Aleyna Tilki hayranı, ünlü sanatçının boşanan aile bireylerinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceği merakla beklemeye başladı.

Tilki Ailesi Lüks Yatlarında Akşam Yemeği Pozu Verdiler!

Aleyna Tilki’nin Annesi Klip Çıkarmaya Hazırlanıyor!

Magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden Aleyna Tilki ve annesi Havva Öztel, şimdilerde çıktıkları lüks akşam yemeğinin yanı sıra yeni klip çalışmalarıyla da herkesi şaşırtmayı başardılar. Anne Hava Öztel, geçtiğimiz günlerde kızı gibi sanat dünyasına adım atacağını ve ilk albümünün arabesk parçalar içerdiğini söylemişti. Şimdilerde şarkıların üzerinde çalıştığı bilinen Havva Öztel, kızından ve eşinden aldığı destekle piyasaları sallamaya hazırlanıyor.

Aleyna Tilki’nin Annesi Klip Çıkarmaya Hazırlanıyor!

Etiketler

Magazin  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış