23 Haziran 2022 22:00 Güncelleme : 23 Haziran 2022 22:00

Akbank'tan Sevindirici Müjde! Akbank Kartı Olanlara 500 TL Ödeme Yapılacak

Akbank'tan Sevindirici Müjde! Akbank Kartı Olanlara 500 TL Ödeme Yapılacak

Akbank tarafından alınan büyük kararda, kart kullananlara 500 TL para verileceği açıklandı. Kart kullananların ilk defa Axess veya Wings'e başvuru yapmaları durumunda kampanyadan faydalanabilecekleri belirtildi. Açıklamada başvuru yapanların Hepsiburada, Amazon, Gittigidiyor gibi bazı alışveriş harcamalarında belirli miktarlarda indirim yapılacağı belirtildi.

GEÇERLİLİK TARİHİ

Kampanya 09.05.2022– 15.07.2022 tarihleri arasında, ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbank müşterilerimiz için geçerli olduğu belirtilen duyuruda şube Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Juzdan, İnternet Şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr kanalları aracılığıyla kredi kartına başvurulabileceği ifade edildi.

KİMLER YARARLANABİLİR?

Başvuru formunda “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneği seçilerek anında dijital kullanım özellikli kart sahibi olunabilir ve Akbank müşterileri, kartları adreslerine ulaşmadan, anında internet harcamaları ve mobil ödemelerde kullanabileceği belirtilen duyuruda 09.05.2022 öncesi açık Axess, Wings veya Free kartı olmayıp, 09.05.2022-15.07.2022 arasında başvurarak, 15.07.2022’ye kadar kartı onaylanan müşteriler kampanyadan faydalanılabileceği aktarıldı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

09.05.2022-15.07.2022 tarihleri arasında başvurusu onaylanan müşteriler kampanya kapsamında 25.07.2022’ye kadar Hepsiburada, Amazon.com.tr, Boyner.com.tr, istegelsin, GittiGidiyor, morhipo.com ve teknosa.com’dan yapacakları harcamalarda %20, işlem başına en fazla 100 TL, toplam 500 TL’ye varan indirim kazanabilirler.
Kampanyaya Free, ticari kartlar, ek kart ve sanal kart başvuruları dâhil değildir.

Kampanya müşteri bazında gerçekleştirilecektir.

Kampanyadan sadece ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan müşteriler yararlanabilir.

Kampanya boyunca Hepsiburada, Amazon.com.tr, Boyner.com.tr, istegelsin, GittiGidiyor, morhipo.com ve teknosa.com’dan yapılacak harcamalarda kazanılabilecek 500 TL’ye varan indirime ek olarak, üye işyerlerinden ve diğer kampanyalardan da chip-para kazanılabilir.

Kazanılan indirim tutarı kampanya koşulları gerçekleştirildikten 2 iş günü sonra ekstreye indirim olarak yansıtılacaktır.

Kampanyada indirim kazanan işlemin iptali veya değişikliği nedeniyle kısmi ya da tüm ödemenin iadesi durumunda, kazandırılan indirim tutarı hesap özetine/ ekstresine borç kaydedilir.

Nakit çekim, EFT/havale, fon alım/satım, BES işlemleri, anlık/otomatik fatura, vergi ödemeleri ve chip-para ile yapılan alışverişler kampanyaya dâhil değildir.

Etiketler

Sağlık  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış