12 Ağustos 2020 23:13 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:58

Akbank İletişim Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi Telefon Numarası

Akbank İletişim Müşteri Hizmetleri Çağrı Merkezi Telefon Numarası

Ülkemizde bankacılık alanında hizmet veren kuruluşlar arasında yer alan Akbank artan müşteri portföyü ve büyüyen sermayesi ile alanında lider bankalar arasında yer almaktadır. Banka olarak bünyesinde bulunan hizmetleri müşterilerine en iyi şekilde ulaştırmaya çalışan Akbank, özellikle bu hizmetlerin

Ülkemizde bankacılık alanında hizmet veren kuruluşlar arasında yer alan Akbank artan müşteri portföyü ve büyüyen sermayesi ile alanında lider bankalar arasında yer almaktadır. Banka olarak bünyesinde bulunan hizmetleri müşterilerine en iyi şekilde ulaştırmaya çalışan Akbank, özellikle bu hizmetlerin müşterilerine ulaştırma adına birçok hizmet kanalından faydalanmaktadır. Bankacılık hizmetlerini banka şubesi, ATM, telefon, internet ve mobil bankacılık kanalları vasıtasıyla ulaştıran Akbank, bu bağlamda aktif olarak en çok kullandığı hizmetlerden biri de Akbank müşteri hizmetleri çağrı merkezi telefon numarası kanalıdır.

Banka müşterilerinin 0850 222 25 25 veya 444 25 25 telefon numaralı üzerinden rahatlıkla ulaşabilmektedirler. Bu hizmet kanalı haftanın her günü 7/24 olarak hizmet vermektedir. Banka müşterileri telefon numaralarından herhangi birini çevirmek suretiyle ilk olarak sesli kayıt sistemi ile karşılaşırlar. Bu kayıt sistemi banka müşterilerine telefon bankacılığı üzerinden verilen hizmetlerin sıralamasını ve yönlendirmesini sağlamaktadır. Aramayı yapan banka müşterisi talebi doğrultusunda yönlendirmeleri tuşlamak suretiyle yapıp telefon bankacılığı personeline ulaşana kadar devam etmesi gerekir.

Akbank müşteri hizmetleri çağrı merkezi telefon numarasını çevirip sesli kayıt sistemini takipten sonra ulaştığınız kişi Akbank tarafından telefon bankacılığında görevlendirilmiş olan personeldir. Bu personel aynı banka şubelerindeki gişe işlemlerindeki veya bireysel müşteri hizmetlerindeki personel gibi sizin taleplerinizi belirlenen sınırlar çerçevesinde gerçekleştirmektedir. Muhatap olacağınız kişi sizin taleplerinizi ancak Akbank tarafından ona sunulan sınırlar içerisinde olacağından dolayı herhangi bir şekilde imkansızı istememek gerekir.

Ayrıca yapacağınız konuşma veya ısrarlar sırasında konuşmalarınıza dikkat etmeniz gerekmektedir. Çünkü numarayı çevirdiğiniz ilk andan itibaren sesinizin yasal çerçevede kayıt altına alındığını asla unutmayın! Akbank müşteri hizmetleri çağrı merkezi telefon numarası üzerinden alabileceğiniz bankacılık işlemlerine bakıldığında; kredi kartı, bankacılık, şifre, başvuru, direkt şifre, destek ve kayıt yada çalıntı kart bildirimleri gibi bankacılık işlemleri bulunmaktadır. Saydığımız tüm bu işlemlerin karşılığından bir numara bulunmakta olup talebinize göre bu numarayı tuşlamak suretiyle telefon bankacılığı aracılığı ile hizmet alabilirsiniz. Herhangi bir şekilde banka şubelerinin kapanmasında veya ATM’ye kadar gidecek vaktiniz olmadığında telefon bankacılığı hizmetinden 7/24 faydalanabilirsiniz.

Etiketler

Sağlık  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış