15 Mart 2022 11:58 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:08

Acun Ilıcalı Galatasaray’ın Futbolcusu İle Görüşme Halinde!

Acun Ilıcalı Galatasaray’ın Futbolcusu İle Görüşme Halinde!

Acun Ilıcalı, Hull City’nin düşük performansına son vermek için önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Galatasaray’ın deneyimli golcüsü ile anlaşmaya çalışacak. Pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği başarılı futbolcu, İngiltere’ye kanca atabilir. Futbolcunun takıma katılması hızlı şekilde lig atlanması yönünde etki

Acun Ilıcalı, Hull City’nin düşük performansına son vermek için önemli adımlar atmaya hazırlanıyor. Galatasaray’ın deneyimli golcüsü ile anlaşmaya çalışacak. Pek çok kişinin ilgiyle takip ettiği başarılı futbolcu, İngiltere’ye kanca atabilir. Futbolcunun takıma katılması hızlı şekilde lig atlanması yönünde etki sağlayabilir. Bu nedenle Acun Ilıcalı, yakında önemli bir görüşme gerçekleştirecek.

Babel’e Teklifte Bulunacak!

Ryan Babel, söz konusu teklifle gündeme gelecek. Başarılı futbolcu, eğer bu teklifi kabul eder ise İngiltere’ye geri dönmüş olacak. Şu an piyasasının 500 bin euro olduğu belirtilen futbolcu, Galatasaray’dan ne kadara alınacak hep birlikte göreceğiz. Teklifi olumlu değerlendirmesi durumunda büyük gelişmelere imza atılabilir. Hull City, son 9 maçın yalnızca 1’ini kazanabildi. Bu gelişme ise Acun Ilıcalı’yı hayal kırıklığına uğratıyor. Yakın zamanda çeşitli Süper Lig transferleri ile başarılı bir çizgiye gelebilir. Bu nedenle Acun Ilıcalı’nın takım için mühim hamlelerde bulunacağı düşünülüyor.

Etiketler

Spor  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış