31 Ağustos 2021 16:24 Güncelleme : 13 Haziran 2022 12:01

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümü Beyoğlu’nda coşkuyla kutlandı

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıl dönümü Beyoğlu’nda coşkuyla kutlandı

Beyoğlu Belediye Başkanının katıldığı yürüyüşle 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı. Taksimden başlayan yürüyüş Tophane’ye kadar sürdü. Türk Bayraklarıyla yapılan yürüyüşe evlerinin balkonlarından tezahüratla katıldığı kutlama hakkında Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız‘ın yaptığı açıklama ise şu şekilde; “Bugün bir

Beyoğlu Belediye Başkanının katıldığı yürüyüşle 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlandı. Taksimden başlayan yürüyüş Tophane’ye kadar sürdü. Türk Bayraklarıyla yapılan yürüyüşe evlerinin balkonlarından tezahüratla katıldığı kutlama hakkında Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız‘ın yaptığı açıklama ise şu şekilde; “Bugün bir millet olarak vermiş olduğumuz mücadelenin, Kurtuluş Savaşı’nın zafer günüdür. 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Bundan 99 yıl önce zafer bu milletin hakkı olarak Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Kurtuluş Savaşı’nı başlatması, Milli Mücadele’yi alnının akıyla vermesi ve hep birlikte bu vatanı işgalden kurtarmak kusuretiyle yedi düvele vermiş olduğumuz bir cevap, kazanmış olduğumuz bir zaferin günüdür“.

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamasına renk katan Resul Dindar konseri de Hasköy Sahilinde beğeniyle izlendi. Alyıldızlı Türk Bayrakları her bir vatandaşın elinde semada sallanmasıyla harika görüntüler ortaya çıktı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kaçıncı yıl dönümü (2021) ?

Yurdun dört bir yanında da yapılan kutlamalarla 30 Ağustos Zafer Bayramının 99. yıldönümü kutlamaları renkli sahnelerle yer verirken, kurtuluşun gururu da gönüllerde yaşatılmaya devam ediyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın kaçıncı yıl dönümü?

Etiketler

Beyoğlu  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış