31 Temmuz 2017 16:46 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:51

Bankerhan Hotel

Bankerhan Hotel

2 tek yataklı odası, geniş çift kişilik odası ve Japon tarzı yatak odalarıyla Galata’nın kalbinde konumlanmış butik bir otel olan Bankerhan Hotel, 19. Yüzyıldan kalma tarihi bir binada hizmet veriyor. Her biri özel olarak dekore edilmiş karakteristik detaylar içeren

2 tek yataklı odası, geniş çift kişilik odası ve Japon tarzı yatak odalarıyla Galata’nın kalbinde konumlanmış butik bir otel olan Bankerhan Hotel, 19. Yüzyıldan kalma tarihi bir binada hizmet veriyor. Her biri özel olarak dekore edilmiş karakteristik detaylar içeren modern çağdaş bir tasarıma sahip olan 36 odasıyla hizmet sunuyor.

Beyoğlu’nun (eski adıyla Pera) en karakteristik mahallelerinden Galata’yı Karaköy’e bağlayan mahallede konumlanmış olan otel İstiklal Caddesi’ne ve Galata Kulesi’ne yürüme mesafesindedir. Son yıllarda yeni açılan sanat galerileri, butikler, restoranlar, kafe ve barlarla tüm Galata bölgesi, bugün İstanbul’un sanat ve bohem yaşam merkezi.

Otel, Galata’yı tarihsel yarımadaya bağlayan Galata Köprüsü’ne 5 dakikalık yürüyüş mesafesinde. Aya Sofya, Sultanahmet Camii ve Topkapı Sarayı gibi tarihsel anıtlarıyla Sultanahmet Meydanı’na 30 dakikalık zevkli bir yürüyüşle ya da tramvaya binerek ulaşabilirsiniz.

Tags: bankerhanhotelotelsuite

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış