31 Temmuz 2017 16:45 Güncelleme : 13 Haziran 2022 11:51

Tomtom Suites

Tomtom Suites

Hareketli ve çok kültürlü bir şehirde zarafeti ve huzuru teneffüs edebileceğiniz bir mekan olan Tomtom Suites hotel konaklama seçenekleri kadar müşterilerine rahat edebilecekleri ve tadı damaklarda kalacak bir lezzet adresi olarak restaurant bölümünde hizmetlerini sürdürüyor. Son yüzyıla tanıklık eden

Hareketli ve çok kültürlü bir şehirde zarafeti ve huzuru teneffüs edebileceğiniz bir mekan olan Tomtom Suites hotel konaklama seçenekleri kadar müşterilerine rahat edebilecekleri ve tadı damaklarda kalacak bir lezzet adresi olarak restaurant bölümünde hizmetlerini sürdürüyor.

Son yüzyıla tanıklık eden Osmanlı İmparatorluğu’ nun başkentinde Tomtom Suites’ in hikayesi 1850′ li yıllara kadar gider. Fransisken rahibelerin yaşadığı adrese bugünkü bina 1901’ de, Soeurs Garde-Malades Apartmanı adıyla inşa edilmiş. 1920’ lerin sonuna dek, içinde yaşayan Levanten ve Rum ailelerine de misafirperverlik yapan yapı, el değiştirme ve ihmal edilme sebeplerinden dolayı yıllar boyunca zarar görmüştür. 

2000′ li yılların başında semtte büyük bir yenileme işi başladı ve böylece kentin kültürel, sanatsal, eğlence ve gurme merkezi haline geldi. Bina, büyük bir titizlik ve özgünlük içerisinde yeniden restore edilerek büyüleci bir görünüm elde etti. Uzun yılların getirdiği güzelliğini şuan Tomtom Suites olarak lüksün ve konforun ayrıcalığıyla birleştirerek size özel bir dünyaya taşıyor. İstanbul’ u keşfetmeye kentin en sessiz konumunda Tomtom Suites The Old Franciscan House’ ta başlamanız için size kapılarını açıyor.

Tags: beyoğluhotelsuitetomtom

Etiketler

Gündem  

Yorumlar

0 Yorum Yapılmış